ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ 8ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ

By on 14/12/2005

8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συμβουλίων Νεολαίας

Η Κεντρική Ένωση Δημοτικών και Νομαρχιακών Συμβουλίων Νεολαίας Ελλάδας (Κ.Ε.ΔΗ.ΝΟ.ΣΥ.Ν.Ε.), ο πιο δημοκρατικός και συμμετοχικός θεσμός των νέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διοργανώνει στις 16-17-18 Δεκεμβρίου 2005, στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Καστοριάς, το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο της, με την υποστήριξη της ΚΕΔΚΕ, ΤΕΔΚ Καστοριάς και του Δήμου Καστοριάς.
Η δράση μας έχει ως στόχο την συζήτηση μεταξύ των Συμβουλίων Νεολαίας και την συλλογική απόφαση για το θέμα της θεσμοθέτησης και ειδικότερα για το προσχέδιο νόμου που προτείνει η Κυβέρνηση για τα Τοπικά Συμβούλια Νέων.
Το τελευταίο έτος η ΚΕΔΗΝΟΣΥΝΕ έχει πραγματοποιήσει σειρά δράσεων σε πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο, προωθώντας τη νεανική συμμετοχή στα κοινά.
Στην Πανελλήνια Συνάντηση μας θα συμμετέχουν εκατόν εξήντα εκπρόσωποι ΔΗΣΥΝ και ΝΟΣΥΝ από κάθε άκρη της Ελλάδας, καθώς και μερικές από τις σημαντικότερες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις της χώρας, όπως, η Διεθνής Αμνηστία, ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων, η ΑΡΣΙΣ και ο ΒΟΣΠΟΡΟΣ, η οργάνωση Minorities of Europe, καθώς και εκπρόσωποι νεανικών ΜΚΟ από τη Βουλγαρία και την ΠΓΔΜ.
Φιλοδοξία της ΚΕΔΗΝΟΣΥΝΕ είναι με αυτή την Πανελλήνια Συνάντηση να ξεκινήσει ένας μεγάλος διάλογος για την Εθνική Στρατηγική για τη νέα γενιά στην Ελλάδα.
Με εκτίμηση
Για την Κ.Ε.ΔΗ.ΝΟ.ΣΥ.Ν.Ε.
Κώστας Τριαντάφυλλος
Πρόεδρος

Για όποια παραπάνω πληροφορία παρακαλώ επικοινωνείτε με τα παρακάτω : τηλέφωνο 2310 488110 , fax 2310 488101, email: [email protected] , web: www.youthnet.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: