Πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις 4 Αυγούστου 2006

By on 04/08/2006

* Πολιτιστικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται και στον Δήμο Τσοτυλίου και συνεχίζονται σήμερα Παρασκευή 4 Αυγούστου με θεατρική παράσταση «Ιφιγένεια εν ΑΥΛΙΔΙ» με το θίασο του Κώστα Πρέκα. Την ίδια μέρα θα γίνει και παζάρι τοπικών προϊόντων.

* Συνεχίζονται επίσης οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Σιάτιστας με την επωνυμία «Καλοκαίρι 2006». Σήμερα Παρασκευή 4 Αυγούστου το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκδήλωση του συλλόγου Φιλίππων- φυσιολατρών Σιάτιστας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9:30 το βράδυ στο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου «Γεώργιος Παπαγεωργίου».

Αύριο Σάββατο 5 Αυγούστου οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με την παρουσίαση έντεχνου και παραδοσιακού προγράμματος από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας.

Την Κυριακή 6 Αυγούστου πανηγυρίζει ο Ι.Ν. του Αγίου Νικάνορα στην πλατεία Γεράνειας Σιάτιστας.

* Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βελβεντού με την επωνυμία «Πολιτιστικός Αύγουστος 2006». Σήμερα Παρασκευή 4 Αυγούστου διοργανώνεται έκθεση του τμήματος ζωγραφικής στο Μετόχι. Επίσης σήμερα Παρασκευή καθώς και το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Αυγούστου πραγματοποιείται συνάντηση χορευτικών τμημάτων από τη Μακεδονία στο Ανοιχτό Θέατρο.

* Με προβολές παγκόσμιου κινηματογράφου, συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ζώνης του Δήμου Τσοτυλίου. Οι προβολές ταινιών, θα γίνονται μέχρι και σήμερα Παρασκευή 4 Αυγούστου. Την διοργάνωση έχει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζώνης.

«Μαυροδένδρι 2006»

Το αντάμωμα των απανταχού Μαυροδενδριτών ολοκληρώνεται την Κυριακή 6 Αυγούστου σε διοργάνωση του Δήμου Δημητρίου Υψηλάντη. Σήμερα Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 9:30 το βράδυ θα δοθεί θεατρική παράσταση από το σύλλογο ποντίων Γιαννιτσών «όλα εποίκεν η Παλάσα».

Πηγή:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.