ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΤΖΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ…Σύλληψη ενός ατόου στην Κοζάνη.

By on 11/07/2006

Τα παράνομα στοιχήματα για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του μουντιάλ είχαν την τιμητική τους σε όλη την Ελλάδα. Ο τζόγος συνεπήρε και την Κοζάνη, όπου επίσης πάιχτηκαν παράνομ αστοιχήματα.
Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, άνδρες της ασφάλειας Κοζάνης, έκαναν έφοδο σε ένα καφενείο που παρέχει υπηρεσίες διαδικτύου. Συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του, επειδή επέτρεπε τη διενέργεια παράνομου στοιχήματος για την έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων παγκοσμίου κυπέλλου, μέσω ιστοσελίδας αλλοδαπού γραφείου στοιχημάτων. Κατασχέθηκαν 605 ευρώ, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένας εκτυπωτής, καθώς και καταστάσεις, έντυπα, αποδείξεις είσπραξης χρηματικών ποσών για τη διενέργεια παράνομου στοιχήματος.

Ο δεύτερος συνιδιοκτήτης του καταστήματος διέφυγε τη σύλληψη και αναζητείται. Προανάκριση διενεργεί το Τ.Α. Κοζάνης.
Μεταφορά λαθρομεταναστών

Τρεις ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές των Γρεβενών για παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών έναντι αμοιβής.

Ειδικότερα, οι προαναφερθέντες συνελήφθησαν από άνδρες της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος, στις 6 το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο 5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αγίου Γεωργίου – Γρεβενών, επειδή μετέφεραν σε ένα από τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν, δύο Αλβανούς λαθρομετανάστες. Ο προορισμός των λαθρομεταναστών ήταν η Λαμία και το κόμιστρο ανέρχονταν στα 450 ευρώ για κάθε λαθρομετανάστη. Για την ασφαλέστερη μεταφορά οι δύο ημεδαποί επιβιβάστηκαν στο πρώτο όχημα που προπορεύονταν του δεύτερου, στο οποίο επέβαιναν οι λαθρομετανάστες και οι δύο συνεργοί τους, ώστε να τους ενημερώνουν εγκαίρως σε περίπτωση αστυνομικών ελέγχων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Γρεβενών, ενώ τα μεταφορικά μέσα κατασχέθηκαν.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ
www.e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: