Εκδηλώσεις για την υποδοχή του νέου έτους

By on 31/12/2005

Εκδηλώσεις για την υποδοχή του νέου έτους στην Πτολεμαϊδα

Εκδηλώσεις για την υποδοχή του νέου έτους θα πραγματοποιηθούν σήμερα Σάββατο στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαϊδας, τις οποίες διοργανώνουν ο δήμαρχος και τα σωματεία των εργαζομένων του Δήμου και των Επιχειρήσεων. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 10:30 το βράδυ.

Εκδηλώσεις για το νέο έτος στο Δήμο Μουρικίου

Εκδηλώσεις για την υποδοχή του νέου έτους θα γίνουν στην πλατεία του Δημοτικού Διαμερίσματος Μηλοχωρίου του Δήμου Μουρικίου, σήμερα Σάββατο. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 9 το βράδυ.
Αύριο Κυριακή – πρώτη μέρα του νέου έτους – στις 2:30 το μεσημέρι θα ξεκινήσει το παραδοσιακό πρωτοχρονιάτικο καρναβάλι στην πλατεία του Δημοτικού Διαμερίσματος Εμπορίου του Δήμου Μουρικίου, ενώ οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αναρράχης του Δήμου Μουρικίου θα ξεκινήσουν στην πλατεία του οικισμού στις 4 το απόγευμα.

Εκδήλωση στην Καστοριά για την υποδοχή του νέου έτους.

Ο Δήμος Καστοριάς και η Δημοτική Πολιτιστική Επιχείρηση διοργανώνουν σήμερα παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 11 το βράδυ στο πάρκο της “Ολυμπιακής Φλόγας” εκδήλωση για την υποδοχή του Νέου Έτους 2006 .

Μπουμπουσάρια στο Νομό Κοζάνης

Μπουμπουσάρια στην Εράτυρα του Δήμου Ασκίου
Τα Μπουμπουσάρια αναβιώνουν αύριο Κυριακή ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο Δημοτικό Διαμέρισμα Εράτυρας του Δήμου Ασκίου. Αύριο Κυριακή – ανήμερα της Πρωτοχρονιάς – θα γίνει μετά την δοξολογία στην πλατεία της Εράτυρας ο χορός των Ερατυραίων για το καλωσόρισμα του νέου έτους, ενώ την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι θα γίνει ο χορός των μπουμπουσαριών στο παζάρι, και στις 3 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η παρέλαση των μεταμφιεσμένων, δηλαδή των μπουμπουσαριών, από το παζάρι μέχρι την πλατεία του Αη Γιώργη. Μετά το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσει γλέντι στην πλατεία της Εράτυρας.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: