giapraki.com

1ο Διαδικτυακό Συνέδριο Νέων Επιστημόνων «Ορυκτοί Πόροι-Περιβάλλον-Χημική Μηχανική»

Tο 1ο Διαδικτυακό Συνέδριο Νέων Επιστημόνων με θέμα «Ορυκτοί Πόροι-Περιβάλλον-Χημική Μηχανική» διοργανώνεται από τα Τμήματα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων και Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας το τριήμερο 26-28 Φεβρουαρίου 2021.

Νέοι επιστήμονες (προπτυχιακοί, τελειόφοιτοι, μεταπτυχιακοί φοιτητές, υποψήφιοι διδάκτορες, μεταδιδάκτορες), παρουσιάζοντας περισσότερες από 130 πρωτότυπες εργασίες τους θα δώσουν το στίγμα της επιστημονικής έρευνας που διεξάγεται στον ελλαδικό και κυπριακό χώρο στα αντικείμενα της Χημικής Μηχανικής, του Περιβάλλοντος και των Ορυκτών Πόρων.

Τρεις προσκεκλημένοι ομιλητές εγνωσμένου κύρους θα πλαισιώσουν το πάνελ των εισηγητών με παρουσιάσεις ιδιαίτερου επιστημονικού ενδιαφέροντος:

Παράλληλα, θα διεξαχθούν δύο ειδικές συνεδρίες (εν είδει στρογγυλής τράπεζας) στα θεματικά πεδία «Γυναίκες και Επιστήμη» και «Ημέρα Καριέρας και Νέοι Επιστήμονες του Εξωτερικού», με προσκεκλημένους τους παρακάτω ομιλητές:

 

Με το πέρας των ομιλιών, θα ακολουθήσει βράβευση των καλύτερων παρουσιάσεων και θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες (εισηγητές και απλούς συνέδρους). Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.chemop.gr

Σημαντικές ημερομηνίες

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφής συμμετεχόντων 20 Φεβρουαρίου 2021

Ανακοίνωση προγράμματος συνεδρίου 20 Φεβρουαρίου 2021

Exit mobile version