Βόλος: Πλήρωσε κλήση 200 ευρώ σε… κέρματα – Επί δυο ώρες μετρούσαν οι υπάλληλοι!

By on 10/04/2016

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ Βόλου όταν ένας νεαρός ακούμπησε στον γκισέ μια σακούλα με κέρματα του ενός, δύο και πέντε λεπτών, με τα οποία ήθελε να πληρώσει μια κλήση της τροχαίας ύψους 200 ευρώ!

Ο νεαρός, σύμφωνα με το taxydromos.gr περίμενε υπομονετικά τη σειρά του το απόγευμα της Πέμπτης στο κεντρικό κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Βόλο έχοντας πάρει και χαρτάκι προτεραιότητας.

Όταν έφτασε η σειρά του πλησίασε το γκισε και παρέδωσε στην υπάλληλο την κλήση δηλώνοντας ότι θα πληρώσει σε ψιλά. Η υπάλληλος δεν φανταζόταν τι ψιλά εννοούσε ο νεαρός αλλά όταν είδε τη σακούλα του σούπερ μάρκετ γεμάτη με μονόλεπτα, δίλεπτα και πεντάλεπτα, σάστισε. «Γιατί ρε φίλε μου το κάνεις αυτό;», φέρεται να ρώτησε με απόγνωση η υπάλληλος. «Τιμωρώ το ελληνικό δημόσιο ταλαιπωρώντας το», της απάντησε ο νεαρός σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Η υπάλληλος ζήτησε από τον νεαρό να επιστρέψει την επομένη το πρωί, οπότε και περισσότεροι υπάλληλοι θα βρίσκονται στο κατάστημα για να μπορέσει να γίνει η καταμέτρηση αλλά εκείνος αρνήθηκε καθώς έληγε η προθεσμία των 10 ημερών (καταβάλλεται το μισό ποσό του προστίμου).

Απεγνωσμένη η υπάλληλος βγήκε από το γκισέ, πήρε τη σακούλα με τα νομίσματα και τα άδειασε πάνω στο τραπέζι, μπροστά από τα ταμεία για την εξυπηρέτηση των πελατών.

Άρχισε να τα μετρά ένα – ένα μαζί με το νεαρό. Κατά την καταμέτρηση όμως προέκυψαν διαφορές κι έτσι, κλήθηκαν …ενισχύσεις. Συνολικά τέσσερις άνθρωποι μετρούσαν επι δυο ώρες!

thestival.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: