Θρήνος για την 15χρονη που έχασε την ζωή της μπροστά στα μάτια του πατέρα της

By on 30/11/2015

Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας της άτυχης μαθήτριας – Οι γιατροί δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο…

Υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της η 15χρονη κοπέλα που έπεσε χθες από ύψος τριών μέτρων, στο εσωτερικό του εγκαταλελειμμένου κτιρίου του εργοστασίου Αλλατίνι στη Θεσσαλονίκη. Τη νεαρή παρέλαβαν από το σημείο δυνάμεις του ΕΚΑΒ, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 16.00 το απόγευμα, οπότε και η κοπέλα βρέθηκε στον χώρο του πρώην εργοστασίου για να παίξει, μαζί με την παρέα της. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, η 15χρονη βρέθηκε στο κενό, χωρίς ο πατέρας της να μπορεί να κάνει το παραμικρό.

Σε κατάσταση σοκ ο τραγικός πατέρας ειδοποίησε ασθενοφόρο και οι γιατροί προσπάθησαν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της, χωρίς αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογο περιστατικό συνέβη στις 8 Ιουνίου όταν ένα 13χρονο αγόρι έπεσε επίσης από ύψος, στο εσωτερικό του Αλλατίνι, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί σοβαρά. Το αγοράκι έπαιζε με τους φίλους του και σε μια προσπάθειά του να πηδήξει, έπεσε από τον 3ο στον 2ο όροφο. Θυμηθείτε τι είχε συμβεί τότε στο επόμενο βίντεο…

trelokouneli.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: