Τελικά το μέγεθος μετράει; Τι απάντησαν οι Ελληνίδες…

By on 04/09/2013

Δόθηκε η απάντηση στο αιώνιο ερώτημα.

Με αφορμή τα 15 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Σeξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας (ΚΕ.Σ.Α.Υ.) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο ιδρυτής του Δημήτρης Χατζηχρήστου, καθηγητής Ουρολογίας στο ΑΠΘ, και η υπεύθυνή του Εύη Κυράνα, ψυχολόγος υγείας-σεξολόγος, ξεδιάλυναν μερικούς από τους πιο…συνηθισμένους μύθους.

Ένας από τους μύθους που ξεδιαλύθηκε, λοιπόν, είναι το κατά πόσο το «μέγεθος» μετράει για τη γuναίκα. Είναι γνωστό πως το μέγεθος του πέouς αποτελεί πηγή άγχους για πολλούς άντρες, που είναι πεπεισμένοι ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία για τις γυναίκες.

Ωστόσο, σε πρόσφατη μελέτη, μόλις το 21% των γυναικών που ερωτήθηκαν είπε πως το μήκος του πέoυς είναι «σημαντικό» και μόνο 1% απάντησε πως είναι «πάρα πολύ σημαντικό». Όσον αφορά το πάχος , μόλις το 32% των γυναικών είπαν πως είναι σημαντικό.

Η αγωνία των ανδρών πηγάζει από τις λανθασμένες απόψεις που έχουν και για το ποιο ακριβώς είναι το φυσιολογικό μέγεθος. Το μήκος του πέoυς σε στύση κυμαίνεται από 11 έως 15 εκ. (ο μέσος όρος είναι τα 13 εκ.), ενώ ως παθολογικό είναι το μήκος κάτω από τα 7 εκατοστά, δεδομένου ότι το μήκος του κόλπoυ είναι περίπου 7 εκατοστά…

Όπως θα διαβάσατε, όλα τ’άλλα είναι ΑΠΛΑ…πραμύθια!!!

/koutsompilo.blogspot.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: