giapraki.com

Ταξιτζής ειδοποιεί γυναίκα με sms πως ξέχασε στο πίσω κάθισμα τον… δονητή της

Πολλοί από εμάς έχει τύχει να ξεχάσουμε αντικείμενα σε ταξί όπως κινητά, πορτοφόλια ή ρούχα. Όμως η γυναίκα της ιστορίας μας ξέχασε κάτι πολύ διαφορετικό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ταξί της εταιρίας Lyft που την μετέφερε στο σπίτι της τής έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό με το οποίο την ενημέρωνε πως είχε ξεχάσει κάτι μέσα στο ταξί του. Η γυναίκα απάντησε πως δεν της λείπει τίποτα και τότε ο οδηγός απάντησε γεμάτος αμηχανία: «Εμμμμ θα σας στείλω μία φωτογραφία».

Τι είχε ξεχάσει η γυναίκα; Ένα se x toy στη θέα του οποίο οι περισσότεροι άντρες παθαίνουν πανικό, μιας και το θεωρούν τον μεγαλύτερό τους «αντίπαλο»! Ο λόγος για τον δονητή της. Η ίδια αιφνιδιάστηκε αλλά επιβεβαίωσε πως ο δονητής ήταν δικός της λέγοντας : «Θεέ μου, έχω έρθει σε μεγάλη αμηχανία»!

Αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εδώ.  Ο οδηγός ταξί για να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα της είπε πως και ο ίδιος νιώθει αμηχανία. Έτσι, ο πάγος έσπασε και η γυναίκα του έστειλε νέο μήνυμα ζητώντας του  να της επιστρέψει το αντικείμενό της στο σπίτι της μαζί με μία σέξι φατσούλα σύμφωνα με την ιστοσελίδα «The Chive».

Ο ταξιτζής έπιασε το υπονοούμενο  και την ρώτησε: «Φλερτάρεις μαζί μου»; Εκείνη δεν δίστασε να το παραδεχτεί προσκαλώντας τον σε μία ερωτική βραδιά: «Μείνε εδώ το βράδυ. Μένω μόνη μου»… Όταν ο οδηγός επιβεβαίωσε πως είναι στον δρόμο του έστειλε ένα τελευταίο μήνυμα: «Σε ευχαριστώ πολύ! Είμαι υπόχρεη».

Δεν ξέρουμε τι συνέβη μετά αλλά φανταζόμαστε πως η ιστορία είχε happy end και πως το αντικείμενο επέστρεψε στην ιδιοκτήτριά του…

trelokouneli.gr

Exit mobile version