giapraki.com

Tα Βίκος Street Relays επιστρέφουν με προορισμό την Κοζάνη

Μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα, τα Βίκος Street Relays, η μοναδική σειρά αγώνων δρόμου στην Ελλάδα που συνδυάζει άθληση, ψυχαγωγία και κοινωνική προσφορά, επιστρέφουν με τον επόμενο αγώνα για το 2019.

Προορισμός είναι το Σάββατο στις 28 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, η κεντρική πλατεία της Κοζάνης που θα υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους που θα πάρουν μέρος στα εξής αγωνίσματα:

 

Οι εγγραφές αναμένεται να ξεκινήσουν τις προσεχείς ημέρες στη διεύθυνση relays.gr

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο Ονομαστικός Χορηγός των Street Relays για έκτη συνεχή χρονιά, ενώ η WATT+VOLT, η κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας, είναι ο Μεγάλος Χορηγός των αγώνων. Επίσημος Χορηγός είναι η Interwetten, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή brand names στο χώρο του online gaming, το οποίο συνδυάζει κορυφαία ασφάλεια και αξιοπιστία. Μεγάλοι υποστηρικτές είναι η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, η νo 1 θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, η Arla Protein και τα καταστήματα αθλητικών ειδών Intersport.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: info@relays.gr (για θέματα συμμετοχών και γενικών πληροφοριών), media@ermis1877.gr (για θέματα media), marketing@ermis1877.gr (για θέματα marketing)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

http://relays.gr/ 

https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece/

https://www.instagram.com/street_relays/

https://twitter.com/StreetRelays

Exit mobile version