Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Ροδιανή και στην Κοζάνη

By on 02/05/2013

Σύλληψη ημεδαπού στη Ροδιανή Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών

Σήμερα (02-05-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης συνέλαβαν 41χρονο ημεδαπό, για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, σήμερα (02-05-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί μεταβήκανε στη Ροδιανή Κοζάνης για κατ’ έγκληση διωκόμενες πράξεις και συνέλαβαν τον 41χρονο ημεδαπό, γιατί στο σπίτι του βρέθηκε συσκευασία που περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους τριακοσίων δεκαοχτώ [318] γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη τριών ημεδαπών στην Κοζάνη
για κατοχή, αγορά και πώληση ναρκωτικών ουσιών

Στις 30-04-2013 τις απογευματινές ώρες στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, συνέλαβαν τρεις ημεδαπούς (32, 41 και 42 χρονών) για κατοχή, αγορά και πώληση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, σε αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον 32χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του ναρκωτικά χάπια, την κατοχή των οποίων δεν δικαιολόγησε.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα, προέκυψε ότι τα ανωτέρω χάπια ο 32χρονος τα είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τους άλλους δύο ημεδαπούς, οι οποίοι αφού αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι τους, βρέθηκαν εκατόν είκοσι (120) χάπια.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατόν τριάντα επτά (137) δισκία, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: