Συλλήψεις αλλοδαπών για μεταφορά λαθρομεταναστών

By on 26/12/2012

Χθες (25-12-2012) το απόγευμα στο Αμύνταιο Φλώρινας αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, συνέλαβαν τρεις αλλοδαπούς (δύο άνδρες 32 και 35 χρονών και μία 29χρονη γυναίκα) υπηκόους Αλβανίας, για παράνομη μεταφορά μη νόμιμης μετανάστριας.

Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος οδηγός με τον 35χρονο και την 29χρονη, μετέφεραν από κοινού προς το εσωτερικό της χώρας 25χρονη ομοεθνή τους, μη νόμιμη μετανάστρια, η οποία είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και στερούνταν παντελώς νομίμων εγγράφων παραμονής στη χώρα μας.

Επιπλέον χθες (25-12-2012) το βράδυ στην Εθνική Οδό Φλώρινας Κοζάνης, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν 27χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας για παράνομη μεταφορά μη νόμιμης μετανάστριας.

Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος οδηγός, μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας 22χρονη ομοεθνή του, μη νόμιμη μετανάστρια, η οποία είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας και στερούνταν νομίμων εγγράφων εισόδου και παραμονής.

Τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: