Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών γυναικών για κλοπή στο Δρέπανο Κοζάνης

By on 01/11/2013

 

Χθες (31-10-2013) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών γυναικών, υπηκόων Ρουμανίας (19 και 23 χρονών), για κλοπή στο Δρέπανο Κοζάνης.  

 

Συγκεκριμένα κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων προέκυψε ότι, οι δύο αλλοδαπές χθες (31-10-2013) το πρωί στο Δρέπανο Κοζάνης με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από 67χρονη ημεδαπή κόσμημα αξίας 1.000 ευρώ περίπου.

 

Οι δύο γυναίκες αναζητούνται, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης.

 

 

Μερικές χρήσιμες συμβουλές:

  • Μη πείθεστε εύκολα με άγνωστα άτομα που σας πλησιάζουν είτε με το πρόσχημα ευκαιριακών αγορών, είτε ως γνωστοί συγγενών σας, προφασιζόμενοι την εξόφληση χρέους, ασφαλιστήριων συμβολαίων, ηλεκτρικών συσκευών, ανταλλακτικών αυτοκινήτων κ.λ.π., για λογαριασμό των συγγενικών σας προσώπων.
  • Εφόσον άγνωστο άτομο εισέλθει στην οικία σας με οποιαδήποτε πρόφαση (π.χ. διεξαγωγή έρευνας, πώληση κάποιου προϊόντος, ανάγκη να πραγματοποιήσουν μια κλήση κ.λπ.), να μην επιτρέπετε να μεταβαίνει σε άλλους χώρους του σπιτιού σας, πέραν αυτών που χρειάζεται και ποτέ να μην χάνετε την οπτική επαφή μαζί του.
  • Στην περίπτωση αυτή, να προσέχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αφαίρεσής τους με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Έχετε πρόχειρα τα τηλέφωνα με τα οποία θα πρέπει να επικοινωνήσετε σε περίπτωση ανάγκης (Αστυνομία, Πυροσβεστική, στενοί συγγενείς κ.α.).

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: