Σάλος στην Βρετανία – Μάνα και γιος προκαλούν – «Το σ εξ με τον γιο μου είναι απίστευτο. Θέλουμε να κάνουμε παιδί»

By on 08/04/2016

Σάλο και έντονες αντιδράσεις προκαλεί στη Βρετανία -και όχι μόνο- η σ εξουαλική σχέση μιας μάνας με τον γιο της και η πρόθεσή τους να αποκτήσουν παιδί.

Μια μητέρα η οποία επανασυνδέθηκε με τον γιο της που είχε δώσει για υιοθεσία πριν από 30 χρόνια λέει ότι οι δυο τους είναι φουλ ερωτευμένοι και ότι προσπαθούν να κάνουν παιδί μαζί!

Η Κιμ Γουέστ, 51 ετών, είναι σε σχέση με τον βιολογικό γιο της Μπεν Φορντ, 32 ετών, εδώ και δύο χρόνια και θεωρεί μάλιστα ότι «ήταν γραφτό να είναι μαζί», αφότου υποχρεώθηκε να τον δώσει για υιοθεσία μόλις μία εβδομάδα μετά τη γέννησή του.

Παρά τις επικρίσεις που δέχεται, το ζευγάρι, που λέει ότι η σ εξουαλική ζωή του είναι «απίστευτη», επιμένει ότι η σχέση τους δεν είναι αιμομιξία.

Αντίθετα, και οι δύο ισχυρίζονται ότι πρόκειται για «Γενετική Σ εξουαλική Ελξη», ένας όρος που χρησιμοποιείται για συγγενείς που νιώθουν σ εξουαλική έλξη ο ένας για τον άλλον όταν συναντιούνται σε μεγάλη ηλικία.

Μάνα και γιος επανασυνδέθηκαν αφότου ο Μπεν, που ζούσε στις ΗΠΑ, έστειλε ένα σπαρακτικό γράμμα στην Εγγλέζα μητέρα του, το 2013, λέγοντάς της ότι είναι το παιδί της που είχε δώσει για υιοθεσία.

Δύο χρόνια πριν από αυτό, το 2011 δηλαδή, ο Μπεν είχε παντρευτεί, ωστόσο παράτησε τη γυναίκα του για να κάνει σχέση με τη μητέρα του.

Οι δυο τους άρχισαν να μιλούν συχνά τηλεφωνικά, πριν αποφασίσουν να συναντηθούν από κοντά, με την Κιμ να λέει ότι ήταν «σαν να ήξερε ο ένας τον άλλον επί χρόνια».

Η Κιμ, που εργάζεται ως διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, άρχισε σταδιακά να νιώθει μια ακαταμάχητη έλξη για τον γιο της, έχοντα «σ έξι όνειρα» γι’ αυτόν…

Αισθανόμενη αμήχανα και περίεργα για αυτή την έλξη, η Κιμ αποφάσισε να ψάξει στο ίντερνετ για παρόμοιες ιστορίες και έπεσε πάνω σε ένα άρθρο για τη «Γενετική Σ εξουαλική Ελξη». Μόνο τότε ένιωσε να φεύγει ένα βάρος από πάνω της.

Η Κιμ και ο Μπεν αποφάσισαν να συναντηθούν σε ένα ξενοδοχείο, όπου παρήγγειλαν αλκοόλ και μετά από ένα μπουκάλι σαμπάνιας αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί.

Ο Μπεν είπε τότε στην Κιμ ότι αισθάνθηκε ανακουφισμένος και ότι είχε σταματήσει να αγαπάει τη γυναίκα του, πριν κάνουν σ εξ αρκετές φορές.

Τρεις μέρες μετά, ο Μπεν είπε στην εμβρόντητη σύζυγό του ότι την παρατάει για τη μητέρα του και το ζευγάρι πέταξε για το Μίτσιγκαν, όπου τους βοήθησε να ξεκινήσουν μια νέα ζωή ένα ζευγάρι πάλι λόγω «Γενετικής Σ εξουαλικής Ελξης».

«Αυτό δεν είναι αιμομιξία, είναι Γενετική Σ εξουαλική Ελξη. Είμαστε όπως τα μπιζέλια μέσα σε έναν λοβό και είναι γραφτό να είμαστε μαζί», είπε η Κιμ σε συνέντευξή της, σήμερα Παρασκευή, στην εφημερίδα New Day. «Ο Μπεν είναι απίστευτος και μου έχει πάρει το μυαλό», συμπλήρωσε.

Οσο για τις αντιδράσεις του κόσμου, η Κιμ δήλωσε ότι «ξέρω πως οι άνθρωποι λένε ότι είμαστε αηδιαστικοί, ότι πρέπει να κοντρολάρουμε τα συναισθήματά μας, αλλά όταν σε χτυπάει τόσο σφοδρά ο έρωτας και νιώθεις πως θέλεις να παρατήσεις τα πάντα για χάρη του, πρέπει να παλέψεις γι’ αυτό. Συμβαίνει μόνο μια φορά στη ζωή κάτι τέτοιο, κι εγώ και ο Μπεν δεν είμαστε διατεθειμένοι να το αφήσουμε να χαθεί».

Μάνα και γιος σκοπεύουν, πλέον, να παντρευτούν και μάλιστα δηλώνουν έτοιμοι να κάνουν προσπάθεια για να αποκτήσουν και ένα παιδί…

Τι είναι η Γενετική Σ εξουαλική Ελξη
Γενετική Σ εξουαλική Ελξη ονομάζεται η έλξη που προκύπτει συχνά ανάμεσα σε υιοθετημένα παιδιά και τους βιολογικούς τους γονείς που έχουν να συναντήσουν χρόνια.

Περιγράφει συναισθήματα έντονης οικειότητας ανάμεσα σε δύο συγγενείς που έχουν χωριστεί κατά τη διάρκεια των κρίσιμων ετών της ανάπτυξης και της επίτευξης ισχυρού δεσμού και οι οποίοι στη συνέχεια συναντιούνται για πρώτη φορά ως ενήλικες.

Οντας ουσιαστικά ξένοι, όταν ένας ενήλικας και ο βιολογικός γονιός του τελικά συναντηθούν, ο εγκέφαλος δυσκολεύεται να συνδέσει τον έναν με τον άλλο ως οικογένεια.

Αντ’ αυτού, γοητεύονται ο ένας από τον άλλο, καθώς μοιράζονται παρόμοια φυσικά χαρακτηριστικά, προτιμήσεις και μη προτιμήσεις. Αυτό, σε συνδυασμό με τα πολύπλοκα αισθήματα οικειότητας, μπορεί να οδηγήσει τα δύο μέρη στο να εκφράσουν τα συναισθήματά τους σ εξουαλικά.

Το φαινόμενο παρατηρήθηκε για πρώτη φορά από την Barbara Gonyo στη δεκαετία του ’80. Εγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Είμαι η μητέρα του, αλλά αυτός δεν είναι ο γιος μου», στο οποίο αφηγήθηκε την προσωπική της ιστορία επανένωσης με τον γιο της που έδωσε για υιοθεσία στην ηλικία των 16 ετών.

trelokouneli.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: