ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Ασελγούσε στην 11 μηνών κόρη της για να βγάζει λεφτά από παιδόφιλους

By on 31/01/2016

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι μια 24χρονη στη Ρουμανία, μητέρα δύο παιδιών, ασελγούσε σεξουαλικά σε βάρος της 11 μηνών κόρη της, προκειμένου να ικανοποιεί τις άρρωστες ορέξεις παιδόφιλων στο διαδίκτυο.
Η Roxana El. O. συνελήφθη έπειτα από έρευνα των αμερικανικών Αρχών που έδωσαν σήμα στην ρουμανική αστυνομία για τη γυναίκα που έβγαλε 9000 ευρώ δημοσιεύοντας στο διαδίκτυο σκηνές με την ίδια και την κόρη της, λαμβάνοντας αμοιβή από Βρετανούς και Αμερικανούς παιδόφιλους που παρακολουθούσαν.

Η 24χρονη είπε στην αστυνομία ότι πίστευε πως η κόρη της δεν θα επηρεαζόταν συναισθηματικά από την κακοποίηση επειδή ήταν μόλις 11 μηνών. «Θεωρούσα πως όλα είναι ένα παιχνίδι», τόνισε και προκειμένου να στηρίξει περισσότερο τη δικαιολογία της είπε ότι δεν έκανε το ίδιο στον γιό της επειδή αυτός ήταν 3 ετών και θα επηρεαζόταν.

Επίσης, ανέφερε ότι έκανε video-chat και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. «Ορισμένοι από τους πελάτες μου ήξεραν πως είχα γεννήσει και μου ζητούσαν να τη γδύσω και να την αγγίξω. Συμφώνησα να το κάνω για τα λεφτά. Κάποιοι μου έδιναν 500 δολάρια, άλλοι 100», είπε.

adapokrites.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: