Προσοχή, περιέχει ακατάλληλες εικόνες!!!!Το εργοστάσιο του έρωτα: Δείτε για πρώτη φορά πώς κατασκευάζονται οι κούκλες του σεξ με… τα όλα τους

By on 01/07/2016

Ραγδαία αναπτύσσεται η νέα τάση στο σεξ που θέλει τις κούκλες-ρομπότ να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο κρεβάτι (και όχι μόνο) των ανθρώπων, προκαλώντας ανεπανόρθωτο πλήγμα στις διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και ανατριχίλα!

Τα εργοστάσια παραγωγής μάλιστα των sex dolls έχουν πάρει φωτιά, καθώς οι παραγγελίες φθάνουν η μία μετά την άλλη, σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσουν τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση.

AdTech Ad

Μπορεί ωστόσο γυμνόστηθες γυναίκες στη σειρά να αποτελούν το όνειρο της συντριπτικής πλειοψηφίας των ανδρών ολόκληρου του πλανήτη, ωστόσο στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι διαφορετικά όταν αναφερόμαστε σε γραμμή παραγωγής «θηλυκών» ανθρωποειδών που προορίζονται για σεξ!

sex doll

Με τους ειδικούς να έχουν κρούσει ήδη τον κώδωνα του κινδύνου, το υλικό που κυκλοφόρησε μέσα από το εργοστάσιο Real Doll factory, στο Λος Άντζελες, ρίχνει φως στον κόσμο της βιομηχανίας των προηγμένων τεχνολογικά ερωτικών παιχνιδιών και γιατί όχι να μην αποτελέσει ένα κρύο ντους για την -ενάντια στη φύση- νέα αυτή ερωτική επιθυμία των ανθρώπων.

Χάρη πάντως στη νέα τεχνολογία που αναπτύσσεται ραγδαία και υπόσχεται «ολοκληρωτική αναγέννηση» στην αίσθηση της ευχαρίστησης, σύμφωνα με ανησυχητική έρευνα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν τη συντροφιά μιας κούκλας του σεξ, κάνοντας πραγματικότητα τις μύχιες σκέψεις τους…

sex dolls4

Η Real Doll κατασκευάζεται από PVC, ενώ έχει μεταλλικές αρθρώσεις και στρώσεις σιλικόνης σε όλο το «σώμα», προκειμένου να προσφέρει όσο πιο αληθοφανή γίνεται αίσθηση. Κυκλοφορεί, δε, σε όλο τον κόσμο σε διάφορους σωματότυπους και χαρακτηριστικά.

sex dolls5

Κάθε κούκλα, ανάλογα με το πόσο προηγμένο μοντέλο είναι και τις δυνατότητές της, κοστίζει από περίπου 5.000 ευρώ μέχρι και 10.000, καθιστώντας την έτσι ως την ακριβότερη (και πιθανώς καλύτερη) τους είδους.

Χρειάζονται περίπου 80 ώρες για να πάρει «πνοή», ενώ ο κάθε πελάτης μπορεί να παραγγείλει σε αυτήν τα νύχια, μαλλιά, θηλές και make-up που επιθυμεί…

ewsbomb.gr/

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: