Το πόρισμα-σοκ της αστυνομίας για τη μικρή Μαρία! “Ήταν απίστευτο που…”

By on 04/05/2016

Σε αμέλεια των γονιών και όχι σε απαγωγή αποδίδει η αστυνομία την εξαφάνισης της μικρής Μαρίας. «Δεν έχει προκύψει η παραμικρή ένδειξη ότι η μικρή Μαρία ήταν θύμα απαγωγής η αρπαγής, είναι ξεκάθαρο ότι το παιδί ξέφυγε από την προσοχή των γονέων του και εξαφανίστηκε». Αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν αξιωματικοί της αστυνομίας που ερεύνησαν από την πρώτη στιγμή την υπόθεση του κοριτσιού.

«Ήταν απίστευτα τυχερό παιδί καθώς μόνο του μέσα στα χωράφια, μέσα στη νύχτα είναι πραγματικά θαύμα πως δεν του επιτέθηκαν αδέσποτα σκυλιά και πως το βράδυ που ξάπλωσε στα χορτάρια για να κοιμηθεί δεν του επιτέθηκαν φίδια», συμπληρώνει ο ίδιος αξιωματικός που μάλιστα χθες μίλησε μαζί με την Μαρία μόλις μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Χαϊδαρίου.

«Το παιδί πεινούσε και διψούσε παρά πολύ. Του δώσαμε τσουρέκι και νερό και άρχισε να μας λέει πως κυνηγούσε το σκυλάκι του παππού και το μικρό άλογο που υπήρχε εκεί στην αποθήκη και πως ξαφνικά χωρίς να το καταλάβει έφυγε μακριά από τους δικούς της». Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να αφήσουν τη Μαρία να μιλά χωρίς να την διακόπτουν και τη ρώτησαν μόνο αν κάποιος άγνωστος την έβαλε σε αυτοκίνητο ή αν μπήκε σε κάποιο σπίτι, το οποίο δεν γνώριζε. Το παιδί όμως ήταν κατηγορηματικό.

«Περπατούσα μόνη μου μέσα στα χωράφια, τη νύχτα κουράστηκα και ξάπλωσα κάτω στο χώμα και τα χορτάρια για να κοιμηθώ. Μόλις ξύπνησα άρχισα πάλι να περπατάω», τους απάντησε η τετράχρονη.

Οι αστυνομικοί τονίζουν ότι η απόσταση που περπάτησε το κοριτσάκι φτάνει τα 2,5 χιλιόμετρα καθώς διένυσε μια απόσταση μέσα από χωράφια και όχι από τον κεντρικό δρόμο. «Είναι δυνατό παιδί με πολύ έντονο το αίσθημα της αυτοσυντήρησης», λένε αξιωματικοί που έζησαν μαζί της τις ώρες που βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα.

trelokouneli.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: