Πέντε χρόνια μετά, η 17χρονη σπάσει τη σιωπή της και καταγγέλλει τον πατέρα της

By on 12/08/2015

Άλλο ένα αποτρόπαιο έγκλημα διερευνούν οι κυπριακές αστυνομικές αρχές…

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων το MEGA, πατέρας για πέντε ολόκληρα χρόνια, βίαζε την ανήλικη κόρη του, ικανοποιώντας τις αρρωστημένες του ορέξεις πάνω στο ίδιο του το παιδί.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο 40χρονος Ελληνοκύπριος πατέρας, βίαζε τη μία από τις δύο του κόρες, απ’ όταν αυτή ήταν στην ηλικία των 12 ετών και παράλληλα την απειλούσε και την τρομοκρατούσε για να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Πέντε χρόνια μετά, σε ηλικία 17 ετών σήμερα, η νεαρή κοπέλα βρήκε τη δύναμη να σπάσει τη σιωπή της, να αποκαλύψει τα όσα τραγικά βίωσε στα χέρια του ίδιου της του πατέρα και να δώσει επιτέλους ένα τέλος στο μαρτύριο της.

Μετέβη μόνη της στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον πατέρα της. Τα όσα εξιστόρησε και οι λεπτομέρειες των όσων τραγικών βίωνε όλα αυτά τα χρόνια, προκάλεσαν φρίκη ακόμα και στους ίδιους τους αστυνομικούς ανακριτές που δε μπορούσαν να πιστέψουν τα όσα άκουγαν.

Η Αστυνομία αμέσως μετά την καταγγελία και την έκδοση του σχετικού εντάλματος, προχώρησε στη σύλληψη του 40χρονου, ο οποίος το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου, το οποίο σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρία, διέταξε την 8ήμερη κράτηση του.

Πληροφορίες που επικαλείται το MEGA αναφέρουν ότι ο 40χρονος, ανακρινόμενος παραδέχθηκε τη διάπραξη των αποτρόπαιων πράξεων, ενώ οι ανακριτές διερευνούν το ενδεχόμενο θύμα βιασμού από τον άνθρωπο που μόνο πατέρας δεν αξίζει να ονομάζεται, να έπεσε και η αδελφή της 17χρονης.

tromaktiko.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: