Πάτρα: Έπιασε την αρραβωνιασμένη κόρη του να κάνει σeξ μέσα σε αυτοκίνητο

By on 01/06/2016

Έβαλε τον αρραβωνιαστικό της για ύπνο, “έχτισε” το άλλοθί της και είπε να… ξεδώσει με τον παράνομο δεσμό της, λίγους μήνες πριν το γάμο.

Για κακή της τύχη, όμως, στο σημείο βρέθηκε ο πατέρας της, ο οποίος έκανε τσακωτή την κόρη του με τον παράνομο εραστή της. Όλα αυτά στην Πάτρα και όπως αναφέρει το patratora.gr, το «λάθος» του πατέρα της να κοιτάξει μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και αυτό που σε δευτερόλεπτα μετέτρεψε το Ι.Χ. της ηδονής σε «πύραυλο»!

Ο μεσήλικας άντρας άρχισε να φωνάζει μέσα στη μέση του δρόμου και να απειλεί θεούς και δαίμονες, με την κόρη του να βγαίνει μόλις τον αναγνώρισε έντρομη έξω για να τον ηρεμήσει, αλλά αντί για ηρεμία συνάντησε άγριο ξυλοδαρμό.

Η κοπέλα το μόνο που πρόλαβε να πει ήταν πως είχε αποφασίσει να χαλάσει τον αρραβώνα της μήπως και σώσει τα προσχήματα, αλλά ο πατέρας της δεν άκουγε τίποτα, όπως συμπληρώνει το patratora.gr.

Η συνέχεια δόθηκε στο σπίτι όπου πρόλαβε να επιστρέψει πριν από τον γονιό της και να ενημέρωση όπως ήθελε τη μητέρα της η οποία μόλις ο άντρας της γύρισε σπίτι προσπάθησε να τον «συνετίσει».

Έκανε όμως και αυτή το λάθος να του ρίξει ευθύνες για τον τρόπο που αντέδρασε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν απίστευτες σκηνές, με τον άντρα της να ασκεί βία και σε αυτή, ενώ πάνω στον καβγά άρχισε να πετάει πράγματα στο δρόμο και να ζητά από μάνα και κόρη να φύγουν από το σπίτι.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: