giapraki.com

Παρουσίαση της Olympic Idea – Δικτυακό Marketing

Olympic Idea - Ολυμπιακή Ιδέα

Στο άρθρο αυτό θα γίνει μια γρήγορη Παρουσίαση της Olympic Idea. Στις 15 Ιανουαρίου ξεκίνησε μια νέα καταναλωτική

Η Olympic Idea είναι ένα ιδιωτικό εκπτωτικό κλάμπ. Δηλαδή οι συνδρομητές (μέλη) έχουν πρόσβαση σε εκπτωτικούς καταλόγους όπου μπορούν να βρούν επιχειρήσεις διατεθημένες να τους προσφέρουν εκπτώσεις, προσφορές και αρκετές δωρεάν υπηρεσίες, προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες.κοινότητα, ονόματι Olympic Idea, η οποία φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά όσον αφορά την εξάπλωση της στην Ελλάδα.

Η ιδέα δεν είναι καινούρια… εκπτώσεις και εκπτωτικά κλάμπ μπορεί κανείς να βρεί πάρα πολλά και σε κάθε περιοχή. Μάλλιστα άλλα έχουν τοπικό, άλλα πανελλήνιο και κάποια παγκόσμιο χαρακτήρα.

Τι κανει την Olympic Idea διαφορετική απο τα άλλα δωρεάν εκπτωτικά κλαμπ;

Για τους καταναλωτές:

Για τις επιχειρήσεις: 

 

Οι επιχειρήσεις έχουν πολύ σημαντικό όφελος να συμβληθούν με την Olympic Idea καθώς με περίπου 120€ / έτος ένας επιχειρηματίας μπορεί να δημιουργήσει εύκολα:

Για πρώτη φορά με τόσο λίγα χρήματα μπορεί κάποιος που έχει μια μικρομεσαία επιχείρηση ή ένα e-shop να αποκτήσει όλα τα παραπάνω (διαφήμιση, website, eshop, δημοσίευση προσφορών).

Για τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη δικτύωση και το δικτυακό marketing

Οι παρακάτω έννοιες είναι κάπως εξειδικευμένες εάν δεν έχετε ασοληθεί με κάποια εταιρία δικτυακού marketing (multi-level marketing). Η Olympic Idea συνδιάζει 2 μοντέλα προώθησης για την εξάπλωση της, το πολυ-επίπεδο marketing και το Affliate marketing. Δηλαδή ουσιαστικά επιδοτεί τους ανθρώπους που θα ασχοληθούν ώς ανεξάρτητοι συνεργάτες για να προωθήσουν την εταιρία.

Για τους δικτυωτές που έχουν ασχοληθεί με άλλες εταιρίες θα πούμε τα εξής:

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι οτι η εταιρία αυτή αγκαλιάστηκε απο Έλληνες δικτυωτές εταιριών (πολύ μεγάλων) του εξωτερικού και δημιούργησε μια πολύ δυναμική είσοδο στην Ελληνική αγορά.

Λίγα Στατιστικά

Περισσότερες πληροφορίες

Αν σας έκανε εντύπωση η παραπάνω ιδέα και τα στατιστικά (όπως κάνανε και σε εμένα) μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ:

Στοιχεία επικοινωνίας

k

Exit mobile version