Μέτρησε τους ανθρώπους που επηρεάζεις! Παιχνίδι Rippln Ελληνικά

By on 11/06/2013

Μια εταιρία φαινόμενο έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες με έδρα την Αμερική. Έχει ίσως τη μεγαλύτερη ταχύτητα εξάπλωσης απο κάθε άλλο website που είδαμε τον τελευταίο καιρό και αυτό διότι λειτουργεί με Viral τρόπο! Η εταιρία ανακοίνωσε το Website της πριν περίπου 2 μήνες και σχεδιάση άμεση σχεδίαση εφαρμογής για Smartphones. Μέχρι τώρα απαρριθμεί 80.000 μέλη και σκοπός της είναι να ξεπεράσει το Facebook. Η εφαρμογή αυτή στηρίζεται στην διάδοση απο στόμα σε στόμα… με τρομερή ταχήτητα και δίνει κίνητρα στους χρήστες της να την προωθούν.

Κάθε χρήστης δηλαδή ενθουσιάζεται τόσο πολύ με τη δύναμη που διαθέτει, που διαδίδει την εφαρμογή σε άλλους.

 

Ποιά είναι η χρησιμότητα της εφαρμογής (Rippln Ελληνικά);

Ο καθένας απο εμάς έχει μια δυνατότητα να επηρεάζει τους φίλους και γνωστούς του σε κάποιες αποφάσεις. Εγώ μπορώ να επηρέασω 2 άτομα να επισκεφτούν ένα site που αυτοί με τη σειρά τους μπορούν να επηρεάσουν απο 3 ο καθένας και αυτό να φτάσει σε μεγάλη έκταση, επειδή εγώ αποφάσισα να μοιραστώ κάτι που μου άρεσε.

Φανταστείτε τι γίνεται με το facebook. Όταν ξεκίνησε το facebook ήταν πολύ λίγα τα άτομα που ήταν μέσα και εγώ ήμουν ένας απο αυτούς. Εγώ με τη σειρά μου είδα οτι επειδή μου άρεσε, προσκάλεσα και άλλους φίλους μου και αυτοί με τη σειρά τους άλλους. Για σκεφτείτε λοιπόν οτι ενδεχομένως 300.000 άτομα μπορεί να μπήκαν στο facebook επειδή εγώ αποφάσισα να μπώ. Τι μου έχει δώσει το Facebook ώς ευχαριστώ για όλο αυτό;

Τίποτα… διότι εγώ δεν μπορώ να ελέγξω σε βάθος τους ανθρώπους που επηρέασα, παρα μόνο τους κοντινούς μου φίλους.

 

Τι γίνεται με το Rippln

Το Rippln μας δίνει τη δυνατότητα να καταγράψουμε το δίκτυο επιρροής μας δημιουργώντας ένα “Κύμα” επιρροής. Δηλαδή μόλις κάποιος μας στείλει μια πρόσκληση, και μπούμε στο σύστημα, μας δίνονται 5 προσκλήσεις για να στείλουμε σε γνωστούς μας. Μόλις αυτοί λάβουν την πρόσκληση μας κάνουν το ίδιο.

Έτσι μέσα σε μερικές ημέρες βλέπετε ένα χάρτη ο οποίος δείχνει πόσο έχει απλωθεί το “κύμα” που δημιουργήσατε, σε άτομα, σε χώρες, σε ταχύτητα κλπ. Το γράφημα αυτό είναι εθιστικό για τον περισσότερο κόσμο ο οποίος βλέπει πρώτη φορά πόσο μπορεί να απλωθεί κάτι που ξεκινάει απο αυτόν.

 

Πώς μπορώ να συμμετέχω στο παιχνίδι του Rippln;

Ξεκινάμε το παιχνίδι ώς εξής:

1. Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα ή μου τα στέλνεις στο skype (skype id: mike.mingos)
2. Σου στέλνω μια απο τις περιορισμένες προσκλήσεις που έχω για το παιχνίδι (αν δεν έχω θα περιμένεις λογικά το πολύ μια δύο ημέρες) οπότε φρόντισε αν σε ενδιαφέρει να μου στείλεις μήνυμα άμεσα με τα στοιχεία σου.
3. Γράφεσαι άμεσα στην στην υπηρεσία (δωρεάν φυσικά) που θα λάβεις στο email σου.
4. Η υπηρεσία σου δίνει τη δυνατότητα να στείλεις 5 προσκλήσεις… τις στέλνεις με προσοχή στους πιο δημοφιλείς φίλους σου και τους λές να κάνουν το ίδιο άμεσα!
5. Μόλις ξεκίνησες ένα “κύμα επηροής” στο internet! Κάτσε αναπαυτικά και παρακολούθησε πόσο απίστευτα γρήγορα προχωράνε τα άτομα που αρχικά επηρέασες και πόσο γρήγορα το “κύμα επηροής” σου θα ξεφύγει απο τη χώρα ή την ήπειρό σου, καθώς το παιχνίδι είναι παγκόσμιο! Μέσα απο την υπηρεσία μπορείς να παρακολουθήσεις απίστευτα στατιστικά για το “κύμα επηροής” σου!

Τι λές; Θέλεις να δείς πόσους ανθρώπους έχεις εσύ στο δικό σου δίκτυο γνωριμιών;

Κάνε με add στο skype: mike.mingos ή συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα.

Αυτή τη στιγμή έχω 28 προσκλήσεις.

Μιχάλης Μίγγος

skype: mike.mingos

 

 

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: