Σύντομο Δελτίο Τοπικών Ειδήσεων : Σαββατο 24/12/05

By on 24/12/2005

Ενημερωτικά φυλλάδια στους οδηγούς από την Ν.Α Κοζάνης

Ενημερωτικά φυλλάδια στους οδηγούς θα μοιράσει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης σε συνεργασία με την Τροχαία στην Κοζάνη και την Πτολεμαίδα τις ημέρες των εορτών. Η πρωτοβουλία ανήκει στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης στο πλαίσιο της εκστρατείας για ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα ασφαλούς οδήγησης και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων. Στην σχετική ανακοίνωση της η Ν.Α Κοζάνης τονίζει ότι η μέθη που προκαλεί συνήθως υπνηλία είναι ο χειρότερος αντίπαλος της ασφαλούς οδήγησης και σε περίπτωση που συνδυαστεί με υπερβολική κατανάλωση τροφής γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη. Καλό είναι καταλήγει η ανακοίνωση να μην οδηγούμε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ορκωμοσία επαγγελματιών οπλιτών στο Άργος Ορεστικό παρουσία του Αρχηγού του ΓΕΣ.

Παρουσία του Αρχηγού του ΓΕΣ Αντιστράτηγου Νικόλαου Ντούβα πραγματοποιήθηκε χθες στο Άργος Ορεστικό ορκωμοσία επαγγελματιών οπλιτών. Ο κ Ντούβας στην ομιλία του υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι προτεραιότητα του Γενικού Επιτελείου Στρατού είναι η αναβάθμιση του ρόλου του επαγγελματία οπλίτη, ώστε να αποτελέσει τη βάση του σύγχρονου στρατού που οικοδομείται και πρόσθεσε “όταν λέω αναβάθμιση δεν αναφέρομαι μόνο στην αναβάθμιση της εκπαιδεύσεως, αλλά περιγράφω και τη δική μου υποχρέωση ως Αρχηγού του ΓΕΣ να αναβαθμίσω τις συνθήκες διαβίωσης σας, Να σας εξασφαλίσω στέγη”. Δημιουργούμε, επεσήμανε, έναν σύγχρονο στρατό μικρότερο αριθμητικά, αλλά με μεγαλύτερες δυνατότητες και προσδοκούμε από σας να αντικαταστήσετε την ποσότητα με την ποιότητα.

Αρχές Ιανουαρίου θα επαναλειτουργήσει η μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Φλώρινας

Με δύο ή ακόμη και τρεις γιατρούς γυναικολόγους αναμένεται να λειτουργήσει και πάλι στις αρχές Ιανουαρίου η μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Φλώρινας. Αυτό τόνισε μιλώντας σήμερα στο Δίκτυο της ΕΡΑ Δυτικής Μακεδονίας ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας Τριαντάφυλλος Παπανούσης. Η μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Φλώρινας δεν λειτουργεί από τις 15 Δεκεμβρίου και τα περιστατικά της κλινικής μεταφέρονται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο ΠτολεμαÀδας.

www.ert.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: