Σύντομο Δελτίο Τοπικών Ειδήσεων : Δευτέρα 26/12/05

By on 26/12/2005

Ευχές Χριστουγέννων

Τις ευχές τους για χαρούμενα Χριστούγεννα εκφράζουν στους πολίτες τις Δυτικής Μακεδονίας η πολιτική ηγεσία, η εκκλησία, η αυτοδιοίκηση όλων των βαθμών καθώς και όλοι οι φορείς της Δυτικής Μακεδονίας.

Ημερίδες από το Κέντρο Ελληνικής Γούνας.

Ημερίδες με θέμα “ενημέρωση για δράσεις που αφορούν στην προώθηση των επιχειρήσεων της γούνας στο Εξωτερικό και την ενίσχυση των Πωλήσεων” πραγματοποιεί το Κέντρο Ελληνικής Γούνας ΑΕ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα ημερίδες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Καστοριάς και την Τετάρτη 28 στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του ΒΙΟ.ΠΑ Σιάτιστας.

Το τμήμα χρηματοοικονομικών εφαρμογών στον οδηγό χρηματοδότησης επιχειρήσεων

Με τη συνεργασία του τμήματος χρηματοοικονομικών εφαρμογών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Μακεδονίας εκδόθηκε από το ΚΕΤΑ ο “Οδηγός χρηματοδότησης επιχειρήσεων”. Ο οδηγός αυτός αποτελεί ένα ιδιαίτερο χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης των επιχειρήσεων αλλά και φυσικών προσώπων σχετικά με τις δυνατότητες άντλησης κεφαλαίων. Ο οδηγός προσπαθεί να κάνει οικείους στο ευρύ κοινό νέους, σχετικά χρηματοδοτικούς θεσμούς, τρόπους χρηματοδότησης και αξιολόγησης χρηματοδοτικών προτάσεων καθώς και δυνατότητες χρηματοδοτικής βοήθειας

www.ert.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: