Σύντομο Δελτίο Τοπικών Ειδήσεων : Πέμπτη 20/4/06

By on 20/04/2006

Παράνομη τροποποίηση του Οργανισμού Οργάνωσης και Λειτουργίας των Υπηρεσιών της Ν.Α. Κοζάνης

Για παράνομη και αυθαίρετη τροποποίηση του Οργανισμού Οργάνωσης και Λειτουργίας των Υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης, καταγγέλλει το νομάρχη κ. Ιορδάνη Ανδρεάδη, ο συνδυασμός “Νομαρχία Κοζάνης: Ισχυρή και Ανθρώπινη”. Σύμφωνα με ερώτηση του συνδυασμού προς τον πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου, η τροποποίηση του Οργανισμού – η οποία έχει καταχωρηθεί στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης, έγινε χωρίς από το Νόμο απαιτούμενη απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Επιπλέον δεν επιτρέπεται από το νόμο η τροποποίηση του οργανισμού κατά το τελευταίο έτος της Νομαρχιακής Περιόδου. Καταλήγοντας ο συνδυασμός “Νομαρχία Κοζάνης: Ισχυρή και Ανθρώπινη” καλεί το νομάρχη να δώσει εξηγήσεις για την παράνομη – όπως χαρακτηρίζει – αυτή πράξη στο Νομαρχιακό Συμβούλιο και να αποκαταστήσει τη νομιμότητα των πράξεών του.

Βιοτεχνικό πάρκο ΠτολεμαÀδας στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Smart

Η Ανώνυμη Εταιρεία “Βιοτεχνικό πάρκο ΠτολεμαÀδας” εντάχθηκε στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Smart με τίτλο έργου “Πώς ένα Βιομηχανικό Τεχνολογικό Πάρκο βοηθά στην ανάπτυξη μιας γεωγραφικής περιοχής”, με επιπλέον χρηματοδότηση 60.000 ευρώ. Στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση και διαφήμιση του ΒΙΟΠΑ ΠτολεμαÀδας Α.Ε. και η σύναψη διεθνών συνεργασιών με αντίστοιχα πάρκα στην Ευρώπη, καθώς και η δημιουργία κατάλληλων τεχνολογικών εργαλείων και διοικητικών πρακτικών που θα μπορέσουν να βοηθήσουν στη διαχείριση του άνεργου εργατικού δυναμικού της περιοχής της Εορδαίας και στην προώθησή του στις υπό εγκατάσταση επιχειρήσεις στο χώρο του ΒΙΟΠΑ ΠτολεμαÀδας. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν αντίστοιχοι φορείς από την Ισπανία, τη Γερμανία και την Πολωνία.

Πυρκαγιά σε αποθήκη υαλικών στην Κοζάνη

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθές στις 9.10 το βράδυ στην οδό Αμύντας 1 στην Κοζάνη σε αποθήκη με υαλικά και χαρτόνια. Στο σημείο έσπευσαν δυο πυροσβεστικά οχήματα, η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο ενώ προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

Νέο Δ.Σ. Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Προέδρος εξελέγη ο κ. Δημήτριος Νικολάου, γενικός γραμματέας η κα Αναστασία Καγκελάρη, αντιπρόεδρος ο κ. Χαράλαμπος Καμπουρίδης, ταμίας ο κ. Γεώργιος Γαλάνης και έφορας Δημοσίων Σχέσεων εξελέγη η κα Δέσποινα Σαλασίδου.

Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου Χριστού στο Δρυόβουνο Νομού Κοζάνης

Η τελετή αναπαράστασης της Αποκαθήλωσης του Εσταυρωμένου Χριστού, θα γίνει και φέτος αύριο στις 10:30 το πρωί στο λόφο του “Γολγοθά” στο Δημοτικό Διαμέρισμα Δρυοβούνου του Δήμου Νεάπολης. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει δεξίωση στο Δημοτικό Σχολείο του Δρυοβούνου.

www.ert.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: