Σύντομο Δελτίο Τοπικών Ειδήσεων : Σάββατο 4/2/06

By on 04/02/2006


Στη Γερμανία ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Στη Γερμανία βρίσκεται ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Ανδρέας Λεούδης λόγω της συμμετοχής της Περιφέρειας στην έκθεση Reisepavilon 2006, που πραγματοποιείται μέχρι και αύριο Κυριακή στο Ανόβερο. Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει με δικό της περίπτερο 30τμ με σκοπό να παρουσιάσει τους τουριστικούς προορισμούς και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει προτείνοντας πολυθεματικές διαδρομές στους 4 νομούς της. Κατά το χρονικό διάστημα της παραμονής του στη Γερμανία ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα έχει μια σειρά επαφών με σκοπό την τουριστική προβολή της Περιφέρειας και την προώθηση των προϊόντων της στο εξωτερικό.

Εκλογές του Συνδικάτου Επαγγελματιών οδηγών φορτηγών

Εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου διεξάγει το Συνδικάτο Επαγγελματιών οδηγών φορτηγών και λοιπών αυτοκινήτων αυτό το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαϊδας.

Συναυλία Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης- Δημιουργία παραρτήματος στην Αιανή

Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης σήμερα Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής. Παράλληλα με την εκδήλωση αναμένεται να ανακοινωθούν τα τμήματα στο παράρτημα του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης που ξεκινά την λειτουργία του στην Αιανή. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης κ. Μανώλη Παφίλη στην Αιανή θα λειτουργήσουν τμήματα πιάνου, βιολιού, πνευστών και κρουστών καθώς και ενα τμήμα μουσικής προπαιδεία που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο.

Εκλογές του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΜΕΡΑ”

Στις κάλπες προσέρχονται αύριο Κυριακή 5 Φεβρουαρίου τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΜΕΡΑ ” Καρδιάς ΠτολεμαÀδας για να εκλέξουν την νέα διοίκηση. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 10 το πρωί -6 το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου.

Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ του ευεργέτη της Πτολεμαϊδας Μποδοσάκη Αθανασιάδη

Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μεγάλου ευεργέτη της πόλης της Πτολεμαϊδας Μποδοσάκη Αθανασιάδη τελεί ο Δήμος Πτολεμαϊδας, αύριο Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας. Στις 10:30 το πρωί θα ακολουθήσει δεξίωση στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 11 Επιμνημόσυνη Δέηση στην προτομή του Μποδοσάκη Αθανασιάδη στην Κεντρική Πλατεία. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων και στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.

www.ert.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: