Σύντομο Δελτίο Τοπικών Ειδήσεων : Κυριακή 7 ΜαÀου 2006

By on 07/05/2006

Εγκαίνια του νέου Δημαρχείου του Δήμου Μακεδνών Καστοριάς

Τα εγκαίνια του νέου Δημαρχείου του Δήμου Μακεδνών στο Μαυροχώρι πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή παρουσία του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ανδρέα Λεούδη. Το κόστος της κατασκευής του έργου μαζί με τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου έφθασε τα 620.000 ευρώ.

Η 31η Διεθνής Έκθεση Γούνας στην Καστοριά.

Κλείνει σήμερα τις πύλες της η 31η Διεθνής Έκθεση Γούνας που λειτουργεί στο Εκθετήριο Δημοπρατήριο Γούνας Καστοριάς. Η έκθεση λειτουργεί σήμερα για το κοινό. Οι ώρες της λειτουργίας της είναι από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 7 το απόγευμα.

Δηλώσεις του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Καστοριάς Φίλιππου Πετσάλνικου για την 31η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς

Σε δηλώσεις του για τη φετινή διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Καστοριάς Φίλιππος Πετσάλνικος υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι η προσπάθεια που καταβάλλεται από το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου είναι να πάρει τη μορφή μιας πραγματικά εμπορικής εκδήλωσης, διεθνούς εμπορικής εκδήλωσης, η έκθεση αυτή. Άρα, πρόσθεσε, να μην έχει τα ξεπερασμένα χαρακτηριστικά του παρελθόντος, με τυπικά, με πρωτόκολλα που δεν είχαν εν πολλοίς να κάνουν με τον στόχο της έκθεσης που είναι η τόνωση του εμπορίου και της βιοτεχνίας της γούνας και στην Καστοριά και στην Σιάτιστα και στην ευρύτερη περιοχή και ευχήθηκε να έχει επιτυχία η έκθεση.

Στις 20 ΜαÀου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του κτιρίου του ΕΒΕ Νομού Κοζάνης στην ΠτολεμαÀδα

Σε λειτουργία έχει τεθεί ήδη το νεόδμητο κτίριο 400 τ.μ. που έχει ανεγείρει το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο (ΕΒΕ) Νομού Κοζάνης στην Πτολεμαϊδα για την εξυπηρέτηση των παραγωγικών τάξεων της Εορδαίας, καθώς έχει γίνει η παράδοση του έργου από τους αναδόχους του και ήδη έχουν προγραμματιστεί και τα εγκαίνιά του για τις 20 ΜαÀου, τα οποία θα τελέσει ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Χρήστος Φώλιας.
Την είδηση αυτή έδωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την περασμένη εβδομάδα ο απερχόμενος πρόεδρος του ΕΒΕ, Παναγιώτης Αποστολίδης, τονίζοντας ότι το έργο είναι μεταξύ αυτών για τα οποία καμαρώνει αποχωρώντας από την προεδρεία του ΕΒΕ, αφού ως γνωστόν ανακοίνωσε και επίσημα ότι δεν προτίθεται να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρεία του Επιμελητηρίου.

Έκθεση ζωγραφικής του κ. Γ Μουντζουρίδη στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης

Μεγάλη επιτυχία είχαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του κ. Γ. Μουντζουρίδη. Την έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Παύλος, οι δήμαρχοι Κοζάνης και Γρεβενών, εκπρόσωπος του Α´ΣΣ και πλήθος φιλότεχνου κοινού.
Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση θα διαρκέσει έως και την 20η ΜαÀου και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Πηγές: e-ptolemeos.gr και ert.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: