Σύντομο Δελτίο Τοπικών Ειδήσεων : Πέμπτη 11 ΜαÀου 2006

By on 11/05/2006

Απόψε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης για τη συνένωση με το Δήμο Ελίμειας

Απόψε στις 8.30 είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης, για το ζήτημα της συνένωσης του δήμου Ελίμειας με το δήμο Κοζάνης.
Το θέμα θα εισηγηθεί ο δήμαρχος Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος, ο οποίος όπως αναμένεται θα εισηγηθεί θετικά για τη συνένωση της Ελίμειας με την Κοζάνη. Εφ’ όσον το δημοτικό συμβούλιο υπερψηφίσει με πλειοψηφία των δύο τρίτων την πρόταση του δημάρχου, πράγμα που είναι αναμενόμενο, ολοκληρώνονται οι απαιτούμενες από τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων συλλογικές διαδικασίες των οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης για τη εθελούσια συνένωση. Υπενθυμίζεται ότι αρκεί η απόφαση των δύο ενδιαφερομένων δημοτικών συμβουλίων με πλειοψηφία των δύο τρίτων, ώστε να προχωρήσει η συνένωση.

Ο ΣΜΑΚοζάνης για τον αγώνα Ράλλυ Σπρίντ Κοζάνης

Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης ανακοινώνει την μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα Ράλλυ Σπριντ Κοζάνης που ήταν προγραμματισμένος για τις 17-18 Ιουνίου 2006 και προσμετρά στο Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος.
Λόγω της μεταφοράς της ημερομηνίας του Ράλλυ Κένταυρος σε αυτή την ημερομηνία και μετά από επαφές με τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Βόρεια Ελλάδα αποφασίστηκε η μεταφορά του αγώνα Ράλλυ Σπριντ Κοζάνης την επόμενη εβδομάδα στις 24-25 Ιουνίου 2006.
Μετά την αποδοχή της σχετικής αίτησης από την Εθνική Επιτροπή Αγώνων Αυτοκινήτου φροντίζουμε για την έγκαιρη ενημέρωση και προγραμματισμό των ενδιαφερομένων.

SOS Για την ανεργία από το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, το οποίο ζητά συνάντηση με τον υπουργό Απασχόλησης κ. Τσιτουρίδη και τον υφυπουργό Απασχόλησης Γεράσιμο Γιακουμάτο.
Επισημαίνοντας τις δραματικές συνέπειες στον τομέα της απασχόλησης και την έκρηξη του προβλήματος, το προεδρείο του Ε.Κ. Κοζάνης με επιστολή του στον υπουργό, ζητά να γίνει η συνάντηση στο διάστημα 10-12 τρέχοντος.

3η Ημερίδα Τεχνολογικών Εφαρμογών στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Την 3η Ημερίδα Τεχνολογικών Εφαρμογών διοργανώνει σήμερα Πέμπτη 11 ΜαÀου η Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Η ημερίδα όπου θα παρουσιαστούν επιλεγμένες πτυχιακές εργασίες που πραγματοποιήθηκαν από σπουδαστές των τμημάτων της σχολής οι οποίες εμπεριέχουν στοιχεία καινοτομίας, απευθύνεται στους παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς και θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Σπύρος Αρσένης του ΤΕΙ.

Στις 12 ΜαÀου σταματάει η λειτουργία της τηλεθέρμανσης στην ΠτολεμαÀδα

Πληροφορούνται οι καταναλωτές Τηλεθέρμανσης ΠτολεμαÀδας ότι από την Παρασκευή, 12 ΜαÀου 2006 θα σταματήσει η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης για την τρέχουσα περίοδο. Η Δ.Ε.ΤΗ.Π. ευχαριστεί όλους τους καταναλωτές μας για την καλή συνεργασία και την υποστήριξη του έργου της Δημοτικής επιχείρησης Τηλεθέρμανσης ΠτολεμαÀδας που διένυσε εφέτος την 13η περίοδο λειτουργίας. Ευχαριστεί επίσης και τα στελέχη και το προσωπικό των μονάδων συμπαραγωγής ΑΗΣ ΠτολεμαÀδας και ΑΗΣ ΛΚΔΜ (ΛΙΠΤΟΛ) της ΔΕΗ για τις προσπάθειές τους ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των Μονάδων τροφοδοσίας θερμότητας.

Πηγές : Δελτία Τύπου, ert.gr και e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: