ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

By on 06/07/2006

ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ


Παγωτό φωτιά

Ακολουθώντας τη θεωρία, ότι τα αντίθετα έλκονται ένας ζαχαροπλάστης από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, αποφάσισε να ενώσει τον πάγο με τη φωτιά και να δημιουργήσει ένα …καυτό παγωτό…

Μπάλες για γερά πόδια

“Εσείς μπορείτε να την κλωτσήσετε;” Αυτή την επιγραφή έφεραν ποδοσφαιρικές μπάλες δεμένες σε φανοστάτες και δέντρα σε διάφορα σημεία του Βερολίνου, προκαλώντας τους περαστικούς…

Σοκολατένιος παράδεισος στο Άμστερνταμ

Ένα πάρκο αλλιώτικο από τα άλλα θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται σε λίγο καιρό οι κάτοικοι του Άμστερνταμ. Δεν πρόκειται για μια νέα μικρή όαση πρασίνου, αλλά για ένα χώρο αποκλειστικά αφιερωμένο στη σοκολάτα.

Νόμιμη η… μαγεία!

Την ύπαρξη των υπερφυσικών δυνάμεων αναγνωρίζει πλέον η κυβέρνηση της Ζιμπάμπουε, μετά από άρση νομοθεσίας που ποινικοποιούσε την πρακτική της μαγείας.

Ο κλέφτης που έκανε την πάπια

Κάτι περίεργο συνέβαινε τις τελευταίες μέρες στο Hampton Court Palace, ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα του Λονδίνου, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα πικ νικ στους κήπους δίπλα στο ποτάμι, να κάνουν μία βόλτα στο διάσημο κήπο-λαβύρινθο και να απολαύσουν μία όμορφη συναυλία.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: