Το giapraki.com κλείνει… το giapraki.gr έρχεται

By on 27/02/2011

Όχι δεν είναι κάποια φάρσα η αστείο. Λόγω περιορισμών που έχουμε αυτή τη στιγμή στο ηλεκτρονικό μας portal, αρκετά πράγματα έχουν μείνει πίσω. Έτσι αποφασίσαμε να σταματήσουμε την λειτουργία του giapraki.com και να δημιουργήσουμε ένα νέο Site εξ”αρχής. Σε νέο σύστημα που θα μας επιτρέπει να χτίσουμε περισσότερα πράγματα. Έτσι λοιπόν θα χρησιμοποιήσουμε το όνομα . Έχει μεταφερθεί η βάση των χρηστών του giapraki.com στο να δοκιμάσετε να κάνετε Login για να εντοπιστούν τυχόν προβλήματα με τους κωδικούς σας.

Μα εμείς συνηθίσαμε στο Giapraki.com , το giapraki.gr έχει πολλά διαφορετικά πράγματα, τι θα κάνουμε ?

Δυστυχώς και για εμάς τους διαχειριστές η μετάβαση δεν ήταν εύκολη αλλά ήταν μονόδρομος. Ή θα βλέπαμε το αγαπημένο μας site να συνεχίζει να έχει άλυτα προβλήματα και ο κόσμος να παραπονιέται χωρίς να μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ή έπρεπε να αποφασίσουμε να αλλάξουμε σύστημα και να αρχίσουμε απο την αρχή με πολλές αλλαγές. Αποφασίσαμε το δεύτερο και ελπίζουμε να μας βοηθήσετε με λίγη υπομονή να προσαρμοστούμε στο νέο μας σπίτι. Θέλουμε την συμπαράσταση σας σε αυτήν την κίνηση.

Δεν μπορώ να μπώ στο Giapraki.gr !

Στείλτε μας ένα e-mail στο [email protected] ή στο [email protected], απο το e-mail το οποίο χρησιμοποιήσατε κατα την εγγραφή σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

Δεν έχει παιχνίδια το giapraki.gr ?”

Ελπίζουμε γρήγορα να βρούμε μια πλατφόρμα για τα παιχνίδια στο giapraki.gr. Μέχρι τότε θα παίζουμε παιχνίδια στο giapraki.com.

Δεν έχει φώτο album το giapraki.gr ?

Το παλαιό μας φωτο album παρουσίασε κάποια προβλήματα τελευταία. Προσπαθούμε να το μεταφέρουμε μέσα στο giapraki.gr για να αποκατασταθεί.

Το giapraki.com θα κλείσει ?

Όχι. Η ύλη το giapraki.com θα παραμείνει ώς έχει. Όμως δεν θα δημοσιεύονται πλέον ειδήσεις και το forum θα κλειδώσει ούτως ώστε να προωθήσουμε τη δουλειά μας στο giapraki.gr.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: