giapraki.com

Το Γιαπράκι πάντα σκέφτεται μα κάπου κάπου σχολιάζει …

ΕΥΚΟΛΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

Ξέρετε ποιο είναι το ποιο εύκολο μεροκάματο για την τροχαία Κοζάνης σήμερα ? Μα φυσικά στην ανατολική έξοδο του Βερόπουλου. Η στροφή αριστερά απαγορεύεται εδώ και αρκετό καιρό.

Οι ζαλισμένοι όμως από τα πολλά ψώνια οδηγοί στρίβουν με το σκεπτικό λίγα μέτρα είναι και φρακάρουν με τα νομίμως και αντιθέτως ερχόμενα αυτοκίνητα και κλείνουν την συγκοινωνία παίζοντας με τα νεύρα οδηγών και πεζών.200 αυτοκίνητα Χ 100 ευρω μας κάνουν 20000 ευρώ την ημέρα. Εσείς ξέρετε καλύτερο μεροκάματο?

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Τον κ. Πετράκη καθηγητή στα Τ.Ε.Ι. και δεινό στις προβλέψεις εκλογικών αποτελεσμάτων όλοι τον γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε μετά από τόσα χρόνια.

Προχθές όμως έπεσε λίγο έξω γιατί από τον υπολογιστή του έλειπε ο παράγων γκουγκούνι πονηρό και αχόρταγο . Τέτοια δολιοφθορά σε βάρος ομόσταυλου κανένας επεξεργαστής δεν μπορούσε να προβλέψει.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Σκέφτεστε καμιά φορά αν ήταν κλειστά τα Τέμπη για 5η εβδομάδα τι χαμός θα είχε γίνει στην πρωτεύουσα Αθήνα ? Βλέπετε η απεργία των εκπαιδευτικών βολεύει αρκετούς και περνάει απαρατήρητη στην επαρχία και ελάχιστα αντιληπτή στην Αθήνα . Γάλα , κρασί , ψωμί , κρέας κ,λ,π, υπάρχουν άφθονα και η παιδεία είναι αφηρημένη έννοια που δεν συλλαμβάνεται από τον κοινό νου.

Απο τον open20h

Exit mobile version