ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΑΜΕΑ!

By on 28/11/2006

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΑΜΕΑ
Επίτευγμα του Αγώνα Αγάπης των Κοζανιτών και του Δήμου Κοζάνης

Πριν από 2 χρόνια είχε σταλει στα ΜΜΕ το εξής δελτίο τύπου: «Δελτίο τύπου τις 23/4/2004
ΘΕΜΑ: ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
Αποδεικνύοντας ότι ο Αθλητισμός ενώνει ανθρώπους, κατευνάζει πνεύματα, ανυψώνει συνειδήσεις, προσφέρει στο κοινωνικό σύλλογο τα μέγιστα, η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού – Αθλητισμού Κοινωνικής Πολιτικής Κοζάνης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Κοζάνης, για πρώτη φορά διοργανώνει μια αθλητική συνάντηση με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Ένα ξεχωριστό αγώνα αγάπης. Έναν αγώνα ποδοσφαίρου με πολλά από αστέρια των Ελληνικών γηπέδων που άφησαν εποχή όταν έπαιζαν με τις ομάδες τους αλλά και την Εθνική Ελλάδος. Ονόματα όπως ΔΟΜΑΖΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ, ΚΑΨΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑΣ, ΓΚΟΥΛΗΣ, ΓΟΥΝΑΡΗΣ, ΚΑΣΔΟΒΑΣΙΛΗΣ, ΜΑΝΙΚΑΣ, ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΗΣ, ΒΟΥΤΙΡΙΤΣΑΣ, ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ, ΚΩΦΙΔΗΣ, σε άλλες εποχές θα αποτελούσαν τον κορμό της Εθνικής Ελλάδος.

Στις 10 ΜαÀου οι επίλεκτοι αυτοί βετεράνοι παίκτες πλέον θα είναι κοντά μας. Κοντά μας, σωματικά, γιατί ψυχικά είναι ήδη εδώ αφού έχουν αποδεχθεί την πρόσκληση της ΔΕΠΑΚΠΚ και των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ για τον αγώνα αγάπης.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: