Μικρές Αγγελίες – Όροι και Προϋποθέσεις

By on 06/01/2011

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

5.1 Απαγορεύονται Αγγελίες ή προσφορές για διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών (περιλαμβάνονται αγγελίες για προϊόντα που θίγουν τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας όπως ταινίες σε DiVX, DVD-R, VCD και ηχογραφημένες εκτελέσεις μουσικών έργων σε ψηφιακά αρχεία mp3, wma, wav κλπ.)

 

5.2 Απαγορεύονται Αγγελίες εργασίας ή ανεύρεσης συνεργατών οι οποίες δεν έχουν πληροφορίες για τη φύση της εργασίας, στοιχεία εργοδότη και Εταιρία. Αγγελίες οι οποίες δεν περιέχουν τα παραπάνω στοιχεία θα διαγράφονται. Επίσης θα διαγράφονται οποιουδήποτε είδους διαφημίσεις που αναζητούν dealers εταιριών καλλυντικών, οικιακών προϊόντων ή ηλεκτρονικού εμπορίου ή που λειτουργούν με το πυραμιδικό σύστημα (π.χ. Amway, Avon κλπ). Τέτοιες αγγελίες θεωρούνται αποπλανητικές και δεν έχουν θέση στο forum μας.

 

5.3 Απαγορεύονται σχόλια στις Μικρές Αγγελίες που υποτιμούν το προϊόν ή την υπηρεσία που διαφημίζεται. Το αν κάποιος έχει αποφασίσει να πουλήσει κάτι προσωπικό του, σε πολύ χαμηλή ή σε πολύ υψηλή τιμή, δεν είναι θέμα σχολιασμού. Την τιμή που τελικά θα πωληθεί κάτι την καθορίζει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης. Οι Μικρές Αγγελίες στο Site αυτό, σέβονται και προωθούν δωρεάν την πώληση προϊόντων μεταξύ ιδιωτών.

Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν οποιαδήποτε σχόλια τα οποία δεν εμπίπτουν στην λογική της αναζήτησης διευκρινήσεων απο τον πωλητή, χωρίς προειδοποίηση.


Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: