Μία 35χρονη χώρισε και το γιόρτασε με ένα «άγριο» πάρτι διαζυγίου

By on 21/05/2016

Η Nicola Blewett από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια γυναίκα που πήρε διαζύγιο, το γιόρτασε με ένα πάρτι, έκανε σχέση με το γυμνό μπάτλερ που είχε καλέσει η φίλη της και τώρα αποκαλύπτει ότι όλο αυτό ήταν μια εμπειρία «ενδυνάμωσης», προτρέποντας όλες τις διαζευγμένες να το κάνουν.

Η 35χρονη, μιλάει στη Daily Mail, για το πάρτι που έγινε τον περασμένο χρόνο και ήταν αφιερωμένο στο διαζύγιό της, που βγήκε το 2014. Στη γιορτή συμμετείχαν πολλοί φίλοι και είχαν φυσικά όλα τα απαραίτητα, από σνακ μέχρι σαμπάνια για να γιορτάσουν το ευχάριστο γεγονός. «Θα ήταν σκληρό και κουραστικό όλο αυτό και οι φίλοι μου, μού έκαναν πάρτι έκπληξη για να μην μισήσω τον πρώην άνδρα μου, αλλά να σηματοδοτήσει αυτό την έναρξη μίας νέας ζωής. Μετά από όλο το άγχος που είχα υποστεί, χρειαζόμουν κάτι το οποίο θα σηματοδοτούσε το τέλος εκείνου του τμήματος της ζωής μου και θα με άφηνε να προχωρήσω μπροστά».

Το πάρτι που κόστισε 500 λίρες, περιελάμβανε μεταξύ άλλων μια τούρτα με σχέδιο τη νύφη να κρατάει το κεφάλι του αποκεφαλισμένου άνδρα, πράγμα το οποίο η ίδια θεωρεί το πιο αστείο. Επιπλέον, οι φίλοι της είχαν προσλάβει και ένα γυμνό μπάτλερ ο οποίος της σέρβιρε ό,τι ήθελε. Η 35χρονη τονίζει ότι τα παιδιά της δεν ήταν βέβαια μπροστά και το πάρτι, αλλά και όλα τα αστεία έγιναν μεταξύ των ενήλικων φίλων. Ο γυμνός μπάτλερ μάλιστα έμελλε να είναι η επόμενη σχέση της για μερικούς μήνες.

Η Nicola ήταν παντρεμένη 11 χρόνια και ο σύζυγός της ήταν 12 χρόνια μεγαλύτερός της. Η ίδια περιγράφει την αρχή του διαζυγίου ως μια άσχημη εμπειρία που την είχε εξουθενώσει και όταν τελικά βγήκε η απόφαση, αυτό το πάρτι ήταν ό,τι χρειαζόταν. Η ίδια σήμερα είναι ελεύθερη και προτείνει σε γυναίκες και άνδρες που παίρνουν διαζύγιο να το γιορτάζουν με αυτόν τον τρόπο.

party2

party1party3party4party5

trelokouneli.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: