giapraki.com

The Met: Live in HD: «Βέρθερος» του Ζυλ Μασν

Με την παράσταση «Werther» του Jules Massenet συνεχίζεται στην Καστοριά το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD» το Σάββατο 15 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς. Η αποδοχή του κόσμου για το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD», την πρώτη και τη δεύτερη σεζόν προβολής ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποδεικνύοντας πως το φιλόμουσο κοινό αγαπά και εκτιμά μία από τις πιο εκλεπτυσμένες μορφές τέχνης και έκφρασης.

Ο σκηνοθέτης Richard Eyre επιστρέφει στη Met με μια καινούργια παραγωγή της όπερας Βέρθερος του Ζυλ Μασνέ, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο τραγικό μυθιστόρημα του Γκαίτε. Ο Jonas Kaufmann ερμηνεύει το ρόλο του μελαγχολικού ποιητή Βέρθερου και δίπλα του ως Σαρλότ εμφανίζεται η Sophie Koch.

Σκηνοθεσία: RichardEyre,
Σκηνικά – Κοστούμια: Rob Howell,

Φωτισμοί: Peter Mumford,

Σχεδιασμός βίντεο: Wendall Harrington,

Χορογραφίες: Sara Erde,

Με τους: Lisette Oropesa, Sophie Koch, Jonas Kaufmann,
David Bižic, Jonathan Summers. Μουσική διεύθυνση: Alain Altinoglu

Στην εφημερίδα «ΟΔΟΣ» -Αρ. φύλλου  731 που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 θα διατίθεται «Κουπόνι Προσφοράς 1 εισιτήριο + 1 δωρεάν»  (δηλαδή 18 ευρώ για δύο άτομα) για την συγκεκριμένη παράσταση. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και ονομαστικός κατάλογος που θα καταρτίσει η εφημερίδα (τηλ. 2467029638, odos-kst@otenet.gr) μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς. Την ημέρα της παράστασης δε θα γίνει αποδεκτό κουπόνι προσφοράς χωρίς προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία με την Εφημερίδα «ΟΔΟΣ».

 
 

 

Exit mobile version