Η μαρτυρία μιας πρώην δημοσιογράφου που έγινε συνοδός κυρίων «Όσο περισσότερο μαθαίνω τους άντρες, τόσο περισσότερο με έλκουν οι γυναίκες»

By on 06/05/2016

Τη μαρτυρία μιας πρώην δημοσιογράφου που πλέον εργάζεται συνοδός κυριών, φιλοξενεί η Daily Telegraph Αυστραλίας. Η Samantha X εξηγεί πως παρά το μεγάλο χρόνο που περνά πλέον με άντρες, έχει αρχίσει να έλκεται όλο και περισσότερο από γυναίκες!

Διαβάστε την εξομολόγησή της…

«Ουψ! Έγινα μόλις ένας αριθμός στις στατιστικές. Το γνωρίζατε ότι το 87% των συνοδών κυρίων επιλέγουν γυναίκες για συντρόφους τους;

Βασικά, επινόησα το ποσοστά αυτό, αλλά τη σήμερον δεν θα με εξέπληττε.

Ως πρώην δημοσιογράφος, συνήθιζα να ακούω διάφορα πράγματα… Έγραφα για ποικίλα θέματα. Σε κάποιο από τα άρθρα μου, είχα γράψει ότι οι περισσότερες ιερόδουλες έλκονται από το γυναικείο φύλο. Όταν τελικά μπήκα στη βιομηχανία του σεξ, σύντομα συνειδητοποίησα ότι όλα αυτά ήταν σκουπίδια (μαζί με άλλους μύθους σχετικά με τον χώρο αυτό).

Οι γυναίκες που γνώριζα που εργάζονταν ως συνοδοί, ήταν κατά κύριο λόγο σύζυγοι, μητέρες ή στρέιτ signles. Ίσως να είχαν προσποιηθεί κάποια λεσβιακά για ορισμένους πελάτες, αλλά προτιμούσαν να βγαίνουν με άντρες. Ήμουν και εγώ έτσι, μέχρι πρόσφατα.

Φιλοξενώ στο σπίτι μου ένα ζευγάρι γυναικών, που έχουν ερωτική σχέση τα τελευταία 12χρόνια. Σίγουρα λογομαχούν όπως κάθε άλλο ζευγάρι, αλλά ζηλεύω τη σχέση τους (πόσοι μπορούν να πουν το ίδιο για τα ζευγάρια που γνωρίζουν;).

Απλά τα καταφέρνουν, και δεν αναφέρομαι μόνο στα γνωστά κλισέ όπως ότι μοιράζονται ρούχα τη βοήθεια που η μία προσφέρει στην άλλη όταν έχει περίοδο κλπ. Απλά κατανοούν απόλυτα την πολυπλοκότητα μιας γυναίκας, γιατί είναι και αυτές γυναίκες. Κάνουν αληθινές συζητήσεις για τα αισθήματά τους και για όλα όσα τους απασχολούν.

Δεν υπάρχει θέμα για το ποιος έχει την εξουσία, καμία προσδοκία ότι “οι γυναίκες μένουν σπίτι και οι άντρες βγαίνουν για δουλειά” και δεν γυρίζει το μάτι όταν στην τηλεόραση παίζει κάποιο “γυναικείο” πρόγραμμα. Παρατήρησα ότι δεν υπάρχει εγωισμός (μην αρχίσω για τον αντρικό εγωισμό…). Μη με παρεξηγήσετε, λατρεύω να κάνω παρέα με άντρες. Αγαπώ την ανδροπρέπειά τους, τα μπράτσα τους, τη δύναμή τους, το χιούμορ τους. Αλλά, έχοντας περάσει ατελείωτες ώρες σε δωμάτια ξενοδοχείου μιλώντας μαζί τους και μπαίνοντας στο κεφάλι τους, είναι ξεκάθαρο σε μένα ότι είναι εξαιρετικά απλοϊκά πλάσματα. Όπως γράφω στο βιβλίο μου, “Hooked”, η απλότητά τους ήταν υπερβολικά πολύπλοκη για να την κατανοήσουν οι γυναίκες.

Ξέρω ποιες είναι οι ανάγκες ενός άντρα, έχω χτίσει επιχείρηση με βάσει της ανάγκες τους. Και αφήστε με να σας πω, ασχέτως το επάγγελμά τους, το κοινωνικό τους στάτους ή το πόσα χρήματα κερδίζουν, οι ανάγκες τους είναι ίδιες. Όταν χρειάζεται να μιλήσω με μερικούς πελάτες, πρέπει να τους ενθαρρύνω και να τους κολακεύσω με τον ίδιο τρόπο που πιθανότατα θα μιλούσα σε ένα 8χρονο αγόρι. “Ουάου, είσαι δυνατός” και “φυσικά θα ήθελα να δω τις φωτογραφίες από το νέο σου αυτοκίνητο…”. Ένας πελάτης, πέρασε το μεγαλύτερο σημείο της (ακριβής) ώρας μαζί μου, δείχνοντάς μου φωτογραφίες από τα αυτοκίνητά του. Και από τα 8.

Στο σεξ, μπορείς να ξεγελάσεις έναν άντρα, έχω αποκοιμηθεί πολλές φορές. Μια γυναίκα όμως όχι. Δεν υπάρχουν ψεύτικοι οργασμοί. Οι συζητήσεις είναι αληθινές, με βάθος και πολύπλοκες…

Αφού πέρασα πολύ χρόνο με τους άντρες, είναι η συντροφιά των γυναικών που ποθώ. Το συναισθηματικό τους IQ, η απαλότητά τους, η εξυπνάδα τους. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να τσεκάρει γυναίκες στο εμπορικό κέντρο, στα cafes… Έλκομαι από αυτές, απλά τις εκτιμώ περισσότερο τώρα. Πάντα πίστευα ότι οι γυναίκες είναι σαν τις γάτες και οι άντρες σαν τα σκυλιά. Και όλοι ξέρουν ότι λατρεύω τα δυο σκυλιά μου, αλλά υιοθέτησα πρόσφατα και δυο γατάκια. Ίσως να γίνομαι μια cat lady τελικά».

newsbeast.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: