giapraki.com

Και η Ραχήλ Μακρή αρνήθηκε τον έλεγχο στην είσοδο της Βουλής

Τραγέλαφος με το μέτρο που ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης

Το παράδειγμα της Σοφίας Βούλτεψη, η οποία αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο στην είσοδο της Βουλής, ακολούθησε και η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή,

Και για τις δύο διαβιβάστηκαν στο γραφείο του προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, αναφορές που συντάχθηκαν από τον φρούραρχο του Κοινοβουλίου.
Η κ. Βούλτεψη, πάντως, συναντήθηκε με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη και του εξήγησε τις συνθήκες και τους λόγους που αρνήθηκε να περάσει τη Δευτέρα την τσάντα της από το μηχάνημα ελέγχου χειραποσκευών.
Η συζήτηση αυτή, μάλιστα, προκάλεσε τη μετακίνηση του μηχανήματος στο κέντρο της εισόδου του Κοινοβουλίου ώστε να μην απαιτείται η φρουρά να δίνει ειδική εντολή ελέγχου στους βουλευτές.
Τον κ. Μεϊμαράκη επισκέφθηκε και ο βουλευτής Άκης Γεροντόπουλος προκειμένου να εκφράσει την αντίθεσή του στον τρόπο με τον οποίο επιχειρείται ο έλεγχος των βουλευτών.
Ο πρόεδρος της Βουλής από την πλευρά του ήταν κατηγορηματικός στα λόγια: «η εντολή ελέγχου θα εφαρμόζεται για όλους όσοι εισέρχονται στο κτίριο χωρίς καμία εξαίρεση».
Πρώτο ΘΕΜΑ
Exit mobile version