Καταψηφίστηκε για 3η φορά ο Προϋπολογισμός έτους 2017 του Δήμου Σερβίων- Βελβεντού ( VIDEO)

By on 09/01/2017

– Δείτε την ώρα της ψηφοφορίας και τη «χάβρα» πριν και μετά…

Με ψήφους 8 “υπέρ” και 16 “κατά” καταψηφίστηκε για 3η φορά ο Προϋπολογισμός, το Τεχνικό Πρόγραμμα και το Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης έτους 2017 του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, στην 3η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, της Κυριακής 8 Ιανουαρίου 2017.

«Υπέρ» του Προϋπολογισμού ψήφισαν οι έξι παρόντες της «πλειοψηφίας», Δισερής, Ζυγούρης, Κυριακίδης, Μαλιούρα, Παπαδόπουλος Σταύρος, Παπαστέργιος και οι δύο από τους «ανεξάρτητους», Τέτος και Χαραλαμπίδης (6+2=8). «Κατά» ψήφισαν οι δέκα (10) σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Κωνσταντόπουλος, Αλεξόπουλος, Γκουτζιομήτρος, Ιωαννίδου, Μπάκανος, Μπρουσιόβας, Παναγιωτούλας (μείζονος), Λιάκος, Κουλιός και Γεωργακόπουλος (ελάσσονος) και οι έξι (6) από τους «ανεξάρτητους», οι Ζορμπάς, Κοσμάς, Κουκάλης, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος Μιχ. και Λαζαριώτης (10+6=16). Απουσίαζαν από τη συνεδρίαση, ο Ζάκης της «πλειοψηφίας» και ο «ανεξάρτητος» Παπαγεωργίου.

Κατόπιν της εξέλιξης αυτής, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φώτης Ζυγούρης, ανακοίνωσε ότι θα αποστείλει τις επόμενες μέρες πρόσκληση στους ψηφίσαντες «κατά» του προϋπολογισμού, να φέρουν σχέδιο Προϋπολογισμού 2017, που θα έρθει για συζήτηση σε νέα ειδική συνεδρίαση, που πιθανότατα θα οριστεί για τις 16 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Δευτέρα.
(Στο ΒΙΝΤΕΟ, η ώρα της ψηφοφορίας και η «χάβρα» που επικράτησε πριν και μετά από αυτή…)

Σημ.: Στο περιθώριο της συζήτησης της ειδικής συνεδρίασης, έγινε η καθιερωμένη κοπή πίτας, από το δήμαρχο και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου. Στο γενικότερο βαρύ κλίμα της συνεδρίασης, δεν παρουσιάστηκε καν ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί…

Γ.Μ./mikrovalto.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: