Η είδηση της ημέρας Πανελλήνιος σάλος για τον Αρχιμανδρίτη που παρενοχλούσε ανήλικο μέσα σε μοναστήρι

By on 23/05/2016

Κορυφαία πανελλαδικά ΜΜΕ, εφημερίδες της Κύπρου αλλά και αθλητικές ιστοσελίδες αναμετέδωσαν την αποκάλυψη της ΦΩΝΗΣ για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε 5χρονο αγόρι μέσα σε μοναστήρι

Η είδηση της ημέρας σε ολόκληρο το πανελλήνιο έγινε η αποκάλυψη της ΦΩΝΗΣ για τον Αρχιμανδρίτη που καταγγέλλεται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά 5χρονο αγόρι μέσα σε μοναστήρι!

Η έκταση που πήρε το θέμα ήταν πρωτοφανής για δεδομένα επαρχιακής εφημερίδας καθώς την είδηση αναμετέδωσαν κορυφαία ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας, ειδησεογραφικές ιστοσελίδες της Κύπρου ενώ ασυγκίνητα δεν έμειναν ούτε κορυφαία αθλητικά sites της χώρας αλλά και εκατοντάδες εφημερίδες και ενημερωτικά portals από όλη την Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Ο σάλος δε που προκλήθηκε σε ολόκληρο το πανελλήνιο είχε τεράστιο αντίκτυπο με εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια, αναγνώστες να ζητάνε στην πλειοψηφία τους γεμάτοι οργή και αγανάκτηση, η οποία αποτυπώνεται στα σχόλια τους, πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και απόδοση δικαιοσύνης.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση, ταυτόχρονα όμως ανατριχίλα και αποτροπιασμό σε όλους, ήταν η δημοσιοποίηση του αντίγραφου της κατάθεσης του ανηλίκου στην Πταισματοδίκη στο οποίο αποτυπώνονται με «ωμότητα» ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όπως τις βίωσε σε αυτή την τρυφερή παιδική ηλικία το ίδιο το 5χρονο αγόρι.

Εμείς, πιστοί στο δημοσιογραφικό μας καθήκον θα παρακολουθούμε την εξέλιξη της υπόθεσης και δεσμευόμαστε να σας ενημερώνουμε γι’ αυτήν όπως κάναμε άλλωστε από την πρώτη στιγμή που γίναμε γνώστες της καταγγελίας. Το ίδιο αναμένεται να πράξουν και κορυφαία ΜΜΕ της χώρας τα οποία ήδη έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για αυτήν.

Εν κατακλείδι, αυτό που έχουμε να προσθέσουμε είναι ότι αποτελεί λαϊκή απαίτηση πλέον να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση, να διερευνηθούν πλήρως όλες οι πτυχές της ιστορίας και το κυριότερο να αποδοθεί πλήρης δικαιοσύνη.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα sites που αναμετέδωσαν την είδηση:

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ

STAR

THE TOC

ENIKOS

NEWS247

NEWSBOMB

NEWSIT

IEFIMERIDA

GAZZETTA

CYPRUS TIMES

fonirodopis.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: