Ναρκωτικά στο τρίγωνο Αμύνταιο – Θεσσαλονίκη – ΠτολεμαÀδα

By on 07/09/2010

Ναρκωτικά στο τρίγωνο Αμύνταιο – Θεσσαλονίκη – ΠτολεμαÀδαΜία 21χρονη κοπέλα συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη οι αστυνομικές αρχές της Φλώρινας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και όπλων. Η νεαρή που φέρεται να δρούσε στα ελληνοαλβανικά σύνορα του ακριτικού νομού, έπεσε στα δίχτυα των αστυνομικών αρχών, οι οποίες αξιοποίησαν πληροφορίες που είχαν για τη δράση της, στήνοντας την επιχείρηση για τη σύλληψή της στην συμπρωτεύουσα.

Τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης προς Παρασκευή, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη. Παρουσιάστηκαν στην κοπέλα παριστάνοντας τους υποψήφιους αγοραστές. Η δράστης τους πούλησε μία συσκευασία ηρωίνης 5,1 γραμμαρίων, αντί του ποσού των 150 ευρώ.

Κατά την σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν επάνω της άλλες δύο συσκευασίες ηρωίνης μικτού βάρους 9,8 και 5 γραμμαρίων αντιστοίχως. Μετά τη σύλληψή της ακολούθησε έρευνα και στο σπίτι της, όπου βρέθηκαν μία πινακίδα ΙΧΕ αυτοκινήτου, για την οποία είχε δηλωθεί ότι είχε κλαπεί. Επίσης βρέθηκαν 41 φυσίγγια τύπου φλόμπερ, ένα αεροβόλο πιστόλι και μία χάρτινη συσκευασία με υπολείμματα ηρωίνης.

Οι ναρκωτικές ουσίες, το αεροβόλο, τα φυσίγγια και η πινακίδα κατασχέθηκαν, ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

πηγή: Πτολεμαίος

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: