ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

By on 23/01/2006

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο τουρνουά Πινγκ-Πονγκ Δήμου Κοζάνης που διοργάνωσε η Δημοτική Επιχείρηση Πολισμού, Αθλητισμού & Κοινωνικής Πολιτικής Κοζάνης, το διήμερο 21 -22 Ιανουαρίου 2006 στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου. Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 71 φίλοι του αθλήματος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και τα παιχνίδια που έγιναν είχαν μεγάλο ενδιαφέρον.
Στο τελικό των ανδρών ο Θέμης Γεωργακάδας νίκησε τον Παναγιώτη Βαγιώτα σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι με 3-2 σετ κατακτώντας για δεύτερη χρονιά τον τίτλο του πρωταθλητή. Στις γυναίκες η Τσαχουρίδου Κική αν και μικρότερη ηλικιακά (ετ. Γεν.1992) κατετάγη πρώτη νικώντας στο Τελικό των Γυναικών την Νικολοπούλου Θεοδώρα.

Η διοργάνωση που κρίνεται επιτυχημένη τόσο από συμμετοχές όσο και από ποιότητα των παιχνιδιών ξεκίνησε το Σάββατο με την φάση των ομίλων. Σε αυτή την φάση οι παίκτες χωρίσθηκαν σε ομίλους και δυο πρώτοι κάθε ομίλου προχώρησαν στους 16. Την επόμενη μέρα του τουρνουά (Κυριακή) έγιναν οι όμιλοι των γυναικών ενώ στην συνέχεια έπαιξαν οι 16 κατά τεκμήριο καλύτεροι άνδρες. Οι εκπλήξεις δεν έλειψαν αφού αρκετά “φαβορί” έχασαν και αντίστοιχα προχώρησαν αρκετά “αουτσάιντερ”.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων η αντιδήμαρχος Κοζάνης κα. ΣΙΟΜΟΥ βράβευσε τους νικητές με κύπελλα, μετάλλια και δώρα από τον χορηγό (ΕΝ ΑΘΛΩ), ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες μοιράσθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια συμμετοχής.

www.kozani.net

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: