Ο Γιώργος Κούδας στην Πτολεμαϊδα,για την παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Μπλιάτκα.

By on 30/01/2006

Εκδήλωση-παρουσίασης του βιβλίου του δημοσιογράφου και συγγραφέα Κώστα Δ. Μπλιάτκα για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή Γιώργο Κούδα, διοργανώνει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης σε συνεργασία με τον Δήμο Πτολεμαϊδας, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2006, στις 7:30 μ.μ, στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαϊδας.Στο βιβλίο «Γιώργος Κούδας:Της Ζωής μου το παιχνίδι» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΙΑΝΟΣ υπάρχει η αυτοβιογραφία του αθλητή που ήταν και θα είναι η ψυχή και το σύμβολο του ΠΑΟΚ, καθώς επίσης το ήθος και η υπερηφάνεια της Εθνικής Ελλάδας.
Παρουσία του μεγάλου πρωταγωνιστή των γηπέδων Γιώργου Κούδα και του Κώστα Δ. Μπλιάτκα που υπογράφει το κείμενο και την έρευνα του Βιβλίου, στην διάρκεια της εκδήλωσης στην Πτολεμαϊδα, θα μιλήσουν ο Νομάρχης Κοζάνης Ιορδάνης Ανδρεάδης, ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης και ο παλαιός συμπαίκτης του στον ΠΑΟΚ, Στέλιος Πουλασιχίδης.
Κατά την παρουσίαση του βιβλίου θα προβληθούν οι καλύτερες στιγμές της ποδοσφαιρικής πορείας του Γιώργου Κούδα, ενώ οι παραβρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν το βιβλίο στο χώρο της εκδήλωσης, από το βιβλιοπωλείο ΛΕΚΤΩΡ.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: