Γάτα τρώει σουβλάκια στο Dancing

By on 15/01/2012
Dancing with the Stars


Αυτό κι αν ήταν «παρέμβαση» στο live του «Dancing on Ice»!
Πάνω λοιπόν που η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είχε βάλει τα κλάματα επειδή πονούσε από την προηγούμενη τούμπα της, και η Έλενα Παπαρίζου της έδινε συμβουλές για το πώς να νιώθει καλύτερα όταν δεν είναι καλά ψυχολογικά, στο studio έκανε την εμφάνιση της μια… γάτα!

«Θα σου πω ένα μυστικό που κάνω εγώ.Βγαίνω και παίρνω μια τεράστια ανθοδέσμη στον εαυτό μου και την βάζω στη μέση του σπιτιού μου για να θυμάμαι τι έχω κάνει!» συμβούλευε η Παπαρίζου την Αναστασούλου, όταν η Μπαλατσινού τη διέκοψε για να ενημερώσει τον σύζυγο της πως… «μια γάτα τρώει τα σουβλάκια σου!»

Γύρισαν οι κριτές να δούν, γύρισε και το πλάνο ο σκηνοθέτης και το θέαμα ήταν κάτι παραπάνω από αστείο, καθώς η γάτα είχε χώσει όλη τη μούρη της μέσα στη σακούλα με τα σουβλάκια που καταβροχθίζει κάθε Κυριακή ο Πέτρος Κωστόπουλος.
«Τα σουβλάκια μου! Τα σουβλάκια μου!» άρχισε ν΄αναφωνεί ο ίδιος, προσθέτοντας όλο νόημα, πως «αυτό μπορεί να το κάνει μόνο ο Λάτσιος! Γάτα εδώ μέσα δεν υπάρχει!»

Μάταια μιλούσε όμως, αφού η γάτα συνέχιζε τον χαβά της και οι υπόλοιποι είχαν πέσει κάτω από τα γέλια.
Τελικά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήρθε να λύσει το «μυστήριο» της γάτας, εξηγώντας πως ανήκει στην χορογράφο Σέρι, και έχει τη συνήθεια να τρώει τα φαγητά μέσα από τις τσάντες!
Κάντε κλικ και δείτε το σχετικό απόσπασμα…
 

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: