giapraki.com

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ έγκλημα στο Αγρίνιο!Ο 22χρονος έσφαξε τη μάνα του μπροστά στον μικρότερο αδελφό του Οι νεότερες πληροφορίες από το έγκλημα στην Παραβόλα

Ανατριχίλα προκάλεσε η είδηση, αργά το βράδυ της Δευτέρας,  ότι ένας 22χρονος φέρεται να είναι ο δράστης ενός φρικιαστικού εγκλήματος στην Παραβόλα του δήμου Αγρινίου. O νεαρός, μετά από άγριο καυγά που είχε με τη μητέρα του, πήρε το μαχαίρι και την έσφαξε!  Η 45χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή μπροστά στην είσοδο του σπιτιού τους.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα δέχτηκε επίθεση με επτά μαχαιριές, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Μπροστά στην κτηνωδία, ήταν όμως παρών και ο μικρότερος αδελφός του μητροκτόνου. Το 19χρονο παλληκάρι εκτός του ότι έγινε μάρτυρας του θανάτου της μητέρας του, δέχτηκε και ο ίδιος επίθεση από τον 22χρονο αδελφό του, με το ίδιο μαχαίρι. Ο 19χρονος φέρει εκδορές στην ωμοπλάτη.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
«Συνελήφθη μετά από άμεσες και συντονισμένες ενέργειες στην Παραβόλα Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Ακαρνανίας,  22χρονος ημεδαπός, ο οποίος πριν λίγη ώρα σε οικία, στην ίδια περιοχή, τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την 44χρονη μητέρα του. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».
star.gr
Exit mobile version