Φρικιαστικό – 21χρονη σφήνωσε με το κεφάλι ανάμεσα σε δύο πολυθρόνες και πέθανε

By on 30/01/2016

Δεν μπορεί κανείς να πιστέψει πόσο άδικα χάθηκε από τη ζωή. Ήταν πριν από δύο εβδομάδες που είχε μετακομίσει στη Victoria.

H 21χρονη Kristina Rennell βρέθηκε αναίσθητη στο hostel Sunset Backpackers. Είχε σφηνώσει με το κεφάλι ανάμεσα σε δύο καναπέδες. Οι διασώστες δεν κατάφεραν να τη σώσουν. Πέθανε στο νοσοκομείο. «Το κεφάλι της είχε σφηνώσει. Το σώμα της ήταν διπλωμένο, με τα πόδια της να ακουμπούν στον τοίχο», δήλωσε η φίλη της Melissa Newby. Η Kristina ταξίδευε τους τελευταίους 6 μήνες στη νοτιοανατολική Ασία. Είχε μόλις επιστρέψει στην Αυστραλία.

Τραγικός θάνατος 21χρονης! Σφήνωσε με το κεφάλι σε 2 καναπέδες

 

Λίγες ώρες πριν από τον θάνατό της έπινε. Στο τελευταίο της tweet έγραφε πόσο ευτυχισμένη ήταν που είχε επιτέλους το δικό της δωμάτιο. «Μόλις το καθάρισα και είναι υπέροχο. Είναι τόσο όμορφο που έχω τον δικό μου χώρο». Ήταν ευτυχισμένη. Ο ιατροδικαστής Peter Bedford δεν μπόρεσε να πει τι προκάλεσε τον θλιβερό θάνατό της. «Δεν έχω λόγια. Ήταν τόσο αγαπητή και τόσο νέα. Θα ζει πάντα στις καρδιές και το μυαλό μας», σημείωσε η φίλη της Delia Halsey.

trelokouneli.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: