giapraki.com

Ένας άνδρας ζητά από συμπολίτες του να του δώσουν κάτι να φάει. Ο μόνος που θα το κάνει είναι …..

YouTube Poster

Το να προσφέρουμε κάτι μικρό όπως ένα κομμάτι ψωμί ή μια τυρόπιτα σε αυτόν που μας πλησιάζει και μας λέει πως πεινάει, είναι μια πράξη που δεν μας κοστίζει πολλά. Αξίζει όμως πάρα πολλά για αυτόν που γίνεται δέκτης μιας θετικής ανταπόκρισης. Γιατί εκείνη τη στιγμή χρειάζεται τη βοήθεια μας ακόμη και για να τραφεί.

Πόσες φορές όμως όταν καθόμαστε σε μια ταβέρνα και απολαμβάνουμε ένα γεύμα με φίλους και ένας άγνωστος μας πλησιάζει και μας ζητά φαγητό γιατί πεινάει, του έχουμε δώσει; Και πόσες επίσης φορές δεν έχουμε κάνει γρήγορες σκέψεις στο μυαλό μας για τα πραγματικά κίνητρά αυτού του αγνώστου.

Αυτά όμως συμβαίνουν στο δικό μας κόσμο, στην δική μας πραγματικότητα. Σε αυτό τον παράλληλο με εμάς κόσμο που ζει ένας άστεγος τα πράγματα είναι πιο απλά και όπως θα δείτε και στο βίντεο, πιο ζεστά και πιο ανθρώπινα παρά την αστική ζούγκλα.

Ο άνδρας, στο βίντεο παραγωγής των Astathios Pranks Team, πηγαίνει σε ταβέρνες και κοντά σε σουλβατζίδικα και ζητά από πελάτες να του δώσουν όχι χρήματα αλλά κάτι να φάει. Οι απαντήσεις και τα εξυπνακίστικα αστεία κάποιων θα σας κάνουν ίσως να νιώσετε ντροπή. Η αντίδραση όμως που σίγουρα θα σας γεννήσει περισσότερα συναισθήματα είναι αυτή ενός πραγματικού αστέγου.

alexiptoto.com

Exit mobile version