Έκαναν έφοδο σε οίκο ανοχής και έβγαλαν πελάτες και ιερόδουλες γυμνούς στο δρόμο

By on 19/05/2016

Τα βήματα της ντροπής. Αστυνομικοί ανάγκασαν ιερόδουλες και πελάτες οίκου ανοχής να περπατήσουν γυμνοί για 5 οικοδομικά τετράγωνα.

Το περιστατικό συνέβη στην Αγία Πετρούπολη στο ιστορικό νησί της πόλης, Βασιλεύσκι. Άνδρες του τμήματος ηθών είχαν πληροφορίες για τη λειτουργία ενός μη νόμιμου οίκου ανοχής που λειτουργούσε στο νησί.

null

Ο οίκος προσέφερε σε εξαιρετικά υψηλές τιμές, υπηρεσίες στους πελάτες από πανέμορφα μοντέλα. Η αστυνομία εντόπισε το κτίριο όπου στεγάζονταν το πορνείο και έκανε έφοδο.

Θα μπορούσε να συλλάβει τους πελάτες και τα κορίτσια, να τα οδηγήσει στο τμήμα και εκεί να τους προσάψει όποιες κατηγορίες και παραβάσεις ήθελε. Όμως οι άνδρες του ηθών επέλεξαν έναν τρόπο που αν μη τι άλλο δεν είναι ο ενδεδειγμένος.

null

Υποχρέωσαν τις 11 ιερόδουλες και τους πελάτες να περπατήσουν 5 οικοδομικά τετράγωνα γυμνοί. Τους διαπόμπευσαν στους δρόμους της πόλης. Οι άνδρες έκρυβαν τα πρόσωπα τους και οι γυναίκες έκλαιγαν σε όλη τη διαδρομή.

null

Μόλις το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών επειδή η πράξη αυτή ισοπεδώνει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τα σχόλια ήταν αρκετά καυστικά: «Η αστυνομία θα πρέπει να κάνει καλά τη δουλειά της και να διαπομπεύει τους μαστροπούς και  όχι τις κοπέλες και τους πελάτες» ήταν το πιο χαρακτηριστικό.

trelokouneli.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: