Κολλημένος με τη φυλακή

By on 17/08/2006

“Κολλημένος” με τη φυλακή


Έζησε δύο ολόκληρα χρόνια κοντά της και όταν ήρθε η στιγμή να την αποχωριστεί, δε μπόρεσε να το αντέξει και προσπάθησε να επιστρέψει. Ο 23χρονος Αυστριακός, Ντέτλεφ Φέντερσον είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δύο ετών για κλοπή. Αφού την εξέτισε στο σωφρονιστικό κατάστημα Τζόζεφσταντ της Βιέννης, πριν από λίγο καιρό έφτασε η απόφαση για την αποφυλάκισή του. Οι πύλες άνοιξαν κι νεαρός είχε και πάλι την ελευθερία του. Κι ενώ αυτό θα έκανε οποιονδήποτε άλλο στη θέση του να πετά από χαρά, ο Ντέτλεφ στεναχωρήθηκε πολύ κι ήθελε να γυρίσει πίσω. Αυτό είπε και στους αστυνομικούς, όταν πριν από μια εβδομάδα τον συνέλαβαν στην σκεπή της Τζόζεφσταντ, ενώ προσπαθούσε να ξανατρυπώσει στα παλιά του λημέρια.

Όπως εξήγησε ο 23χρονος “η ζωή στη φυλακή είναι πολύ πιο εύκολη. Σε ταÀζουν, σου πλένουν τα ρούχα και σε αφήνουν να βλέπεις τηλεόραση, πράγματα πολύ περισσότερα από αυτά, που κάνει η μητέρα μου”.
Γι’ αυτό σκέφτηκε, όπως είπε, ότι αν κατάφερνε να ξαναμπεί, θα μπερδευόταν με το πλήθος και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δε θα το καταλάβαιναν.

Μόνο, που, όπως φάνηκε, μάλλον δεν τα είχε σχεδιάσει και τόσο καλά.

Πηγή : ert.gr

2 Comments

 1. 659.open20h

  18/08/2006 at 11:05

  Ντέτλεφ Φέντερσον
  και τεμπελάκος
  και σιουρδοπούλι

 2. 1357.vaitsa

  19/08/2006 at 22:19

  Σωστός!!!Μπράβο στο παιδί.Εχει πιάσει το νόημα…

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: