giapraki.com

Κλείνει το Σάββατο η «Μ. Αλεξάνδρου»

Κλείνει το Σάββατο η οδός «Μεγ. Αλεξάνδρου»

 

Από το ερχόμενο Σάββατο 15 Μαρτίου και για διάστημα τριών μηνών περίπου, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό «Μ. Αλεξάνδρου». Όλο αυτό το διάστημα θα γίνονται εργασίες ανάπλασης του δρόμου από το ύψος του παλιού ΚΤΕΛ μέχρι και τα κεντρικά φανάρια. Το διάστημα αυτό η κυκλοφορία των επιβατικών και των μικρών φορτηγών (μέχρι 5 τόνους) θα διεξάγεται από τις οδούς: «Μ. Αλεξάνδρου (το υπόλοιπο κομμάτι) Ναούσης και Μακεδονομάχων». Τα μεγάλα φορτηγά και μεγάλα λεωφορεία θα κινούνται μέσω των οδών: «Σμύρνης και Φιλίππου» προς την έξοδο της πόλης.

Για την διευκόλυνση της περιφερειακής κυκλοφορίας της « Μ. Αλεξάνδρου» λαμβάνονται τα πιο κάτω κυκλοφοριακά μέτρα:
– Αίρεται η απαγόρευση της στροφής των οχημάτων αριστερά στην έξοδο της οδού «Μακεδονομάχων» προς «Π. Μελά».
– Αναστρέφεται η κυκλοφορία στην οδό «Πλακοπίτη» και θα επιτρέπεται η κίνηση προς την οδό «Σιακαβάρα».
– Με την ολοκλήρωση των έργων στην οδό «Σαρανταπόρου» η κυκλοφορία θα αλλάξει κατεύθυνση και τα οχήματα θα κινούνται προς την οδό «Βενιζέλου».
– Οι σηματοδότες στην πλατεία «28 Οκτωβρίου» θα λειτουργούν με κίτρινο φως που αναβοσβήνει.
– Το δρομολόγιο των mini bus θα διεξάγεται από τις οδούς : «Μ. Αλεξάνδρου, Ναούσης, Μακεδονομάχων, Π. Μελά».

Ο Δήμος ζητά την κατανόηση των οδηγών, των εμπόρων και του κοινού γενικότερα για την αναγκαία ταλαιπωρία που θα υποστούν. Κάνει έκκληση στους οδηγούς να αποφεύγουν το κέντρο πόλης και να επιλέγουν περιφερειακούς δρόμους. Επίσης να αποφεύγουν την στάθμευση γύρω από την «Μ. Αλεξάνδρου» ώστε να μην δυσχεραίνουν, περισσότερο την κυκλοφορία στο κέντρο και κατ’ επέκταση τη λειτουργία της πόλης. Για οποιαδήποτε πληροφορία-διευκρίνιση μπορούν οι δημότες να απευθύνονται στο τηλ: 24610 50303 της Δημοτικής Αστυνομίας. Αναδημοσίευση απο : kozanh.gr

Exit mobile version