giapraki.com

Δυσφορία στο Μαξίμου για την παρέμβαση Παπούλια

Υπέρ της άμεσης επανέναρξης του προγράμματος της ΕΡΤ τάχθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, με παρέμβαση του.

Σύμφωνα με πηγές της Προεδρίας, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θεωρεί ότι η αναδιάρθρωση της ΕΡΤ μπορεί να γίνει με την κρατική τηλεόραση εν λειτουργία “και αυτό πρέπει να γίνει το ταχύτερο”.

Σε ερώτηση εάν αυτό που υποστηρίζει ο κ. Παπούλιας βρίσκεται στον αντίποδα των όσων προωθεί η κυβέρνηση, οι ίδιοι κύκλοι έλεγαν ότι “δεν πρόκειται για ρήξη, δεν παίρνουμε θέση υπέρ ή του άλλου, θέλουμε να μην υπάρχει μαύρο στην τηλεόραση”.

Η παρέμβαση Παπούλια προκάλεσε την ενόχληση του Μαξίμου, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες, ο Α. Σαμαράς μετέφερε τη δυσφορία του στο προεδρικό Μέγαρο μέσω στενού συνεργάτη του προέδρου της Δημοκρατίας, επισημαίνοντας ότι δεν είναι δυνατόν να επιχειρείται τέτοιου είδους παρέμβαση στο κυβερνητικό έργο.

Η ενόχληση Σαμαρά πολλαπλασιάστηκε και από το γεγονός ότι η διαφωνία Παπούλια διέρρευσε λίγη μόλις ώρα από τη δημοσιοποίηση της συμβιβαστικής πρότασης που εκπόνησε το πρωθυπουργικό επιτελείο.

Νοοz.gr

Exit mobile version