giapraki.com

Δυναμικό παρόν του Δήμου Βοΐου στην έκθεση «Οινόραμα»

Ο Δήμος Βοΐου έδωσε δυναμικό παρόν στη φετινή διοργάνωση της έκθεσης «Οινόραμα» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ στο Ελληνικό.

Την έκθεση που διήρκησε 4 ημέρες, επισκέφθηκαν οινολόγοι, οινοπαραγωγοί, επιστήμονες, Έλληνες και ξένοι αγοραστές και δημοσιογράφοι αλλά και πολλοί καταναλωτές και φίλοι του κρασιού.

Ο Δήμος Βοΐου συμμετείχε για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη έκθεση με τους τέσσερις αντιπροσώπους – οινοπαραγωγούς που δραστηριοποιούνται εντός των ορίων του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο οίνος του Βοΐου συγκέντρωσε και το ενδιαφέρον αλλά και άριστα σχόλια από οινολόγους και χιλιάδες φίλους του κρασιού, γεγονός που αποτυπώθηκε στις πολύ σημαντικές επιχειρηματικές και οικονομικές συνεργασίες – συμφωνίες που υπεγράφησαν με τους αγοραστές του εξωτερικού.

Η συμμετοχή του Δήμου Βοΐου στη φετινή έκθεση «Οινόραμα» αποτελεί απαρχή μιας νέας πορείας ανάπτυξης, εξωστρέφειας και προβολής του πλούτου της συγκεκριμένης περιοχής. Ο Δήμος Βοΐου στηρίζει έμπρακτα τους επιχειρηματίες που ζουν και δημιουργούν στο Δήμο και συμβάλλει στη μέγιστη ανταγωνιστικότητα των προϊόντων που παράγονται στη Βοϊακή γη.

Exit mobile version